Szórakozás

Berki Mazsi nem bánja, hogy Hódi Pamela Megyeri Csillának drukkolt a Sztárboxban

RTL és TV2
RTL és TV2
Lányaik érdekében mindent meg tudnak beszélni és korrekt a viszonyuk, állítja az influenszer.

A vasárnapi Sztárbox első negyeddöntőjében Megyeri Csilla és Berki Mazsi az összes rendelkezésükre álló időt kihasználták, a négyszer másfél perc után végül a szakmai zsűri úgy döntött, utóbbit kiáltják ki győztesnek a teljesítménye alapján. Berki a mérkőzést követően közösségi oldalán üzent korábbi ellenfelének, posztjában azt írta, érte is imádkozott, köszöni neki a pofonokat, és elnézést kért, amiért „elkente a száját”. Bejegyzését azzal zárta: a szeretet mindig győz.

Bár Megyeri a meccs előtti kisfilmjében azt mondta, „Mazsi az egyedüli nő, akit nagyon-nagyon szívesen meg fogok csapkodni”, Berki Krisztián özvegye a Blikknek azt mondta, ezzel ő nem foglalkozott az összecsapáskor, csak a feladatra koncentrált.

Nem hiszek az adok-kapokban, nem is úgy álltam hozzá, hogy bántani akarom Csillát. Abban hiszek, hogy a szeretet mindig győz. Nem személyes gondolatok vezéreltek Csillával kapcsolatban a meccs közben, hanem az, hogy jól teljesítsek. Minden idegszálammal győzni akartam, az volt a legfontosabb. Nagyot csalódtam volna magamban, ha vesztesen távozom a ringből. Most úgy érzem, ezzel a győzelemmel végre új lap nyílik az életemben, és végleg magam mögött hagyhatom a múltat.

Az sem zavarta, hogy kislánya féltestvérének anyja, Hódi Pamela bevallottan Megyeri Csillának szurkolt.

A napokban beszéltem Natival, akkor mondta, hogy az édesanyja is ott lesz. Sejtettem, hogy Csillának drukkol majd, de ezzel nincsen semmi baj. Tény, a múltban voltak közöttünk konfliktusok Pamelával, de úgy érzem, mindent meg tudtunk beszélni, a lányaink érdekében pedig korrekt a viszonyunk.

Kapcsolódó
Berki Mazsi Megyeri Csilláról: Köszönöm a pofonokat és elnézést, hogy elkentem a száját
Az influenszer úgy véli, a vasárnapi meccs után sem Megyeri, sem az edzője nem „mazsoláznak” majd akkora vigyorral.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik