Szórakozás

Szellő István a gyerekeiről mesélt, legkisebb fia követheti őt a pályán

RTL
RTL
A híradósnak három fia és egy lánya van.

Szellő István élete legmeghatározóbb pillanatairól és szereplőiről mesélt a Meglepetés magazinnak. A híradósnak korábbi házasságából két fia született, ikergyerekei pedig 2009-ben jöttek világra.

Négy gyerekem van. Nem élünk együtt, de nagyon jó kapcsolatban vagyunk. A nagyobb fiam, dr. Szellő András már 27 éves. Jogi diplomát szerzett, ügyvédbojtár. A másik fiam, a 21 éves Ádám, teniszező. Egy kaliforniai egyetemen tanult üzleti szakon. Most már teniszoktatóként is dolgozik. Tehetséges, szorgalmas srác, akárcsak a bátyja. És az ikrek, Manna és Alen sem kisgyerekek, 14 évesek. Pályaválasztás előtt állnak. A lányom állatorvos szeretne lenni, a harmadik fiam talán folytatja majd a hivatásomat. Érdekli a média és a kommunikáció

idézi Szellőt a Blikk.

A tévés elmondta, furcsa érzés számára, milyen gyorsan felnőttek a gyerekei. „Nem is olyan rég még én meséltem nekik, és magyaráztam el, hogyan működik a világ, most pedig már ők tanítanak engem” – mondta el, hozzátéve: például a közösségi oldalakat sokkal jobban kezelik, mint ő.

Arról is beszélt, hogy édesanyja, Szellő Rózsa nyomán szeretett bele a tévés világba, ugyanis gyermekkorában rendszeresen látogatta a munkahelyét.

Anyukám a Magyar Televíziónál dolgozott, egyebek között az Esti mese és a Zsebtévé szerkesztője volt. A hetvenes években sokszor vitt be magával a munkahelyére, ahol én mindig nagyon jól éreztem magam a felnőttek között, a stúdióban. Óriási élmény volt találkozni a műsor híres szereplőivel, Levente Péterrel, Gyabronka Józseffel, Szuhay Balázzsal és Hűvösvölgyi Ildikóval. Nagyon kellemes, családias hangulatban zajlott a munka. Olyan hatással volt rám a tévés világ, hogy szerintem én akkoriban fertőződtem meg ezzel a hivatással. A szüleim támogatták, hogy televíziós legyek. Figyelték a riporteri, műsorvezetői pályám alakulását, és nagyon büszkék voltak rám. Édesanyám 2017-ben váratlanul hunyt el, édesapám pedig tíz évvel korábban. A számukat a mai napig nem töröltem ki a mobiltelefonomból. Még mindig gyakran előfordul, hogy szeretném felhívni őket, hogy tanácsot kérjek tőlük

– árulta el Szellő, aki régi kollégájáról és barátjáról, Erős Antóniáról is ejtett pár szót. Mint mondta, a kezdetek óta, 1998 tavaszától nagyon szeret vele dolgozni.

A legprofibb és legfelkészültebb női híradósnak tartom, miközben laza is tud lenni. Olykor szeretünk csipkelődni egymással adásban is. Szerintem belefér, hogy a híradó utolsó másodperceit már oldottan töltjük. Baráti kapcsolatban vagyunk, egy időben még egy társasházban is laktunk. Netti egyedi megjelenése, külseje számomra ikonikus. Biztos vagyok benne, hogy a rövid, vörös hajával stílust teremtett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik