Szórakozás

Házasodna a gazda: lóháton érkezett az egyik jelölt, a gazda nem volt tőle lenyűgözve

RTL
RTL
Judit szerette volna meglepni belépőjével József gazdát, aki inkább csak zavarba jött a dologtól.

Hétfőn indult a Házasodna a gazda új évada, az első részben Gergő gazda és József gazda jelöltjeit ismerhettek meg a nézők. Utóbbi tíz nőt hívott meg a birtokára. Kilencen már megérkeztek közülük, a gazda éppen az eper és a szamóca közötti különbséget magyarázta nekik, amikor lóháton betoppant az 54 éves Császárné Garancz Judit.

Nem tudom, hogy édes drága Józsefem mennyire sportos, illetve mennyire szereti az állatokat, de én meglepetésből lóháton fogok érkezni. Hát, hogy erre milyen reakció lesz, azt esküszöm, nem tudom. Lehet, hogy rögtön utat mutat, hogy lehet vissza indulni, de az is lehet, hogy tolerálni fogja, vagy éppen meg fogja szeretni. Minden lehet

magyarázta nagy nevetések közepette Judit, ám mint később kiderült, József gazda nem teljesen úgy élte meg ezt a találkozást, ahogy azt a jelöltje elképzelte.

Érkezett Judit, nem is tudtam hirtelen reagálni, szólni sem, amikor megláttam, hogy lóháton jön. Attól különösen zavarba jöttem, hogy nekem kellett őt ide vezetni, oda vezetni, elvenni tőle ajándékot… Biztos vagyok benne, hogy egy lovászt gyönyörűséggel töltötte volna el, hát nálam nem ez történt

– mondta el a gazda, akinek még a lóról való leszállásban is segítenie kellett Juditnak, noha nem ért hozzá, hogy ilyenkor mi a teendő.

Nagyon határozott Judit, a szeretet árad belőle, de gyanús, hogy szerintem nem ezt a lányt keresem

– jelentette ki a kamerák előtt József, míg Judit így vélekedett:

Biztos vagyok benne, hogy egyrészt meglepődött, másrészt határozottan tetszett neki. Ebben teljesen biztos vagyok.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik