Szórakozás

Annyira (félre)sikerült a halloweeni jelmeze, hogy feljelentették miatta a férfit

A barátai jelentették őt fel.

A barátai jelentettek fel a rendőrségen egy férfit a nem túl ízlésesen megválasztott halloweeni jelmeze miatt – írja a Mirror.

David Wootton Facebookjára töltötte fel az általa viccesnek szánt jelmezéről készült fotókat, a következő felirattal: „Fogadjunk, hogy kirúgnak a halloweeni buliról”. A 40 éves férfi a képen egy pólót viselt, melyre az volt írva, hogy „I love Ariana Grande (vagyis Szeretlek, Ariana Grande), valamint egy „Boom” és „TNT” felirattal kipingált hátizsákról is lőtt egy fotót. A férfi ezzel az öltözékkel arra az öngyilkos merénylőre szeretett volna hasonlítani, aki 2017-ben az énekesnő manchesteri koncertjén 22 ember halálát okozta.

A közösségi médiában többen kérték a férfit, hogy törölje a képeket, de Wootton szerint azok nem voltak sértők, és eltávolításuk helyett a következőket fűzte a fotók mellé: „Csak elmentem, és enyém lett a legjobb jelmez”.

A férfi egyik barátja, aki gyűlölet-bűncselekmény miatt feljelentette őt a rendőrségen, a következőt nyilatkozta a Sunnak:

„Sírva fakadok a gondolattól, hogy valaki ezt távolról is viccesnek találja.”

Wootton ezután bocsánatot kért, és jelezte, hogy ő nem akart semmi rosszat, ez csupán egy „felnőtt jelmez” volt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik