Szórakozás

Sztárban Sztár leszek!: Kiakadtak a kommentelők Till Attila élő show-s szettjén

„Barbie-rocker pokol tűz” – jellemezte az öltözéket a műsorvezető.

A Sztárban Sztár leszek! vasárnapi élő show-jában úgy fest, a közelgő halloween is ihletet adott a stylistoknak. A betegségéből felgyógyult Tóth Gabi boszorkány stílusú ruhában foglalt helyet a zsűripultban, később pedig a közösségi oldalán árulta el, hogy az öltözékét a ’40-es és ’50-es évek musical előadásainak hangulata inspirálta, a neve pedig Francine, Liza Minelli a New York, New York-beli karaktere, Francine Evans után.

Üzenete: Merjünk nagyot álmodni, még ha ez az álom megvalósíthatatlannak is tűnik a körülményeinkhez képest. Ne befolyásoljon minket semmilyen külső tényező, higgyünk magunkban és tartsunk ki a céljaink mellett a végsőkig. Ez végül meghozza a várt sikert, és az olykor fájdalmasnak tűnő, rögös út értelmet nyer

– fogalmazott a ruhával kapcsolatban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés

Köllő Babett egy Kiss Márk kreációban jelent meg a stúdióban: nehéz eldönteni, hogy a színésznő ruhája mit üzenhetett, deréktól felfelé ugyanis jégkirálynő-hangulatú volt a szett, csípőtől kezdődően viszont kissé robotszerű. Köllő egyébként a műsor elején „Alien szupersztárként” hivatkozott magára.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Köllő Babett (@kollobabett) által megosztott bejegyzés

Till Attila ugyancsak meglepte a nézőket az élő show-s öltözékével. A műsorvezető glitteresen csillogó, élénk pink ruhaegyüttest viselt, fekete-fehér csíkos zakóval.

Barbie-rocker pokol tűz. 😎🥳💥🕺 A mai szettemre elég sok reakció érkezett! 😀

– árulta el  Tilla a közösségi oldalán megjelent videója mellett, ami alatt sorra jelentek meg a követői, akik közül többen arra kérték, legközelebb ne engedje meg, hogy hasonló szettekbe öltöztessék.

Kérlek, ne engedd hogy ilyen gúnyt űzzenek veled, ez női és férfi szemmel is egyaránt borzasztó

– írta egyikük.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Till Attila (@tillattila) által megosztott bejegyzés

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik