Szórakozás

Rögtön megbánta a strandon randizó pár, hogy kinyitották a palackpostát, amit előttük sodort partra a tenger

Az üzenet mellett a feladója is benne volt a palackban. A bizarr történetről pedig egy videót is posztoltak.

Bár elsőre romantikusan hangzik egy tengerparti randevún egy palackba zárt üzenetet találni, egy ausztrál pár TikTokra feltöltött videója alapján egy ilyen szituáció olykor kifejezetten kellemetlen meglepetéseket is tartogathat.

A közösségi oldalt közösen használó Crystal és Rick éppen egy tengerparti sétát tett az ausztráliai Észak-Queensland egyik strandján, amikor egy titokzatos üveget pillantottak meg a hullámokban. Rick ekkor elindította a telefonja kameráját, majd bement a vízbe, hogy kiszedje az üveget.

Úgy tűnt, hogy az üzenet mellett egy kis homok is van benne, ezért odaadta a palackot Crystalnak, hogy bontsa ki. Azonban az üveg nyaka annyira keskeny volt, hogy nem lehetett belőle sehogy se kiszedni az üzenetet. Hiába próbálkozott meg Crystal azzal is, hogy fejjel lefelé tartotta az üveg nyakát, csak a benne található por szóródott ki.

Így végül anélkül is el tudták olvasni az üzenetet, hogy kiszedték volna a palackból, és rögtön világossá is vált számukra, hogy inkább hozzá se kellett volna nyúlniuk.

Itt nyugszanak Geoffrey hamvai. Ha megtalálnak, kérem, dobják az üveget a vízbe a dagály idején, hogy folytathassam az utamat!

– szólt a rövid, és egyben velős üzenet, ami után Crystal és Rick azonnal megbánták, hogy észrevették a vízben sodródó palackpostát.

@auslapourway This was not a set up, it was a total accident. #FNQGeoffrey#ashes#ooops#soz#gatheredGeoffbackbinbottle#thrownbackout ♬ original sound - Rick & Crystal | lap Aus

A jelenleg is csupán 534 követővel rendelkező páros videója – amiről az indy100 is beszámolt – öt nap alatt több mint 1,8 millió megtekintést és 235 ezer kedvelést ért el a közösségi oldalon, ahol a felhasználók nem győztek viccet csinálni a morbid történetből.

„Úgy tűnik, kétszer ért véget az utazása” – írta az egyik kommentelő. „Nos, mindenesetre üdv Ausztráliában, Geoff!” – poénkodott egy másik.

„Oké, de miért teszel egy üzenetet egy üvegbe, és miért nem gondolsz rá, hogy valaki ki fogja nyitni?” – tette fel a jogos kérdést egy harmadik kommentelő. De volt, aki azt sugallta, hogy valószínűleg nem a videót feltöltő pár volt az első, akik hibáztak. „Vajon mennyire volt tele eredetileg az üveg?” – hangzott a kérdése, amire Rick csak annyit válaszolt, hogy „igen, mi is így gondoltuk”.

És volt, aki azt javasolta nekik, hogy töltsék meg egy kis homokkal a palackot, mielőtt visszadobják a vízbe. Rick hozzászólása szerint végül így is tettek.

Ha valóban még mindig Geoffrey hamvai voltak az üvegben, akkor a fizikai utazása az ausztrál tengerparton véget ért, de a virtuális világkörüli útja még csak most indult el.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik