Szórakozás

„Megjött a rendszerváltás a popzenébe, és ez bizony Azahriah!” – Nagy Feró fanyalgó zenésztársainak üzent

Farkas Norbert / 24.hu
Farkas Norbert / 24.hu
Fanyalgás helyett el kell menni nyugdíjba – véli a nemzet 77 éves csótánya.

Nagy Feró következő nagykoncertjéről mesélt a hétfői Mokkában, mikor arról kérdezték, nehéz-e kiválogatni, melyik dalokat játsszák el a fellépésen. Az énekes azt mondta, tudják, hogy a legrégebbi számaikat kell előadniuk, mert a közönségük is az idősebb korosztályból kerül ki.

Mi már retro zenekar vagyunk. Tulajdonképpen Izaura, bocsánat, Azahriah után már mindenkinek jó lett. Az most aztán odacsapott nekünk rendesen…

– fogalmazott Nagy Feró.

Pachmann Péter műsorvezető viccből megkérdezte, hogy a májusban tripla teltházas arénakoncertet adó Azahriah lesz-e a Beatrice vokalistája a decemberi fellépésükön. A rockegyüttes frontembere erre azt felelte, ő bármikor szívesen menne vokalistának fiatal kollégájához, majd hozzátette:

Ne viccelj, hát tudod hol jár előttem? És ez nem irigység, hanem végre örülök, hogy van egy ember, aki ezt megcsinálta, aki iszonyú népszerű. Amikor láttam, hogy egy-két zenészkollégám fanyalgott, akkor arra gondoltam, hogy nem fanyalogni kell, el kell menni nyugdíjba! Megjött a rendszerváltás a popzenébe, és ez bizony Azahriah!

Azt is mondta, nekik küzdeni kellett, hogy megtöltsenek egy húszezres sportcsarnokot, „a srác meg azt mondta, egy, kettő, három. Vége!”

Azahriah kritikusai között van például Czutor Zoltán, a Belmondo énekese:

Kapcsolódó
Semmi új, kiszámítható, bollywoodi, nem zenei forradalom – Czutor Zoltán kielemezte Azahriah-t
Megemeli a kalapját előtte, de szerinte szórakoztatóipari szempontból különleges a fiatal rapper, nem zeneileg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik