Szórakozás

„Nálam ez sikeresen le lett zárva” – Krausz Gábor Tóth Gabival való válásáról beszélt

TV2
TV2
Az elvált férfiaknak üzent táncával a Dancing with the Starsban.

Nyolc páros lépett fel a Dancing with the Stars harmadik élő show-jában, ahol mindegyikük táncának volt egy személyes üzenete is. Krausz Gábor az elvált férfiaknak dedikálta szombati produkcióját Mikes Annával. Mint a kisfilmben elmondta: a saját példájával szeretné megmutatni, honnan hova lehet eljutni.

A nyár közepén kiderült, hogy el fogunk válni, amit magam sem hittem volna. Ez mindig egy pofon, főleg hogy ha váratlanul jön. Nehéz feldolgozni, hogy ami eddig megszokott volt, az mostantól nincs

– magyarázta a séf, aki hat év után szakított feleségével és kislánya anyjával, Tóth Gabival pár hónapja. Úgy folytatta:

Én úgy éltem meg, hogy szépen leültem, és csönddel vettem magamat körül az első időkben. Átgondoltam, hogy miben hibáztam, és nagyon sok segítséget kaptam a családomtól, barátaimtól.

Elmondta: neki nagy szerencséje volt, hiszen a tánc révén talált egy hobbit, aminek köszönhetően felszabadult és önbizalommal teli lett, ez pedig nagyon sokat segített neki, hogy túllendüljön a nehézségeken.

Az újrakezdéshez erő kell. Aztán meg kell nyomni az a reboot gombot, és újra kell csinálni mindent. Én azt érzem, hogy nálam ez sikeresen le lett zárva.

Szombaton egyébként Eszenyi Enikőék búcsúztak a táncversenytől:

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik