Szórakozás

Egymillió dollárt szórt ki a rajongóinak egy helikopterről egy influenszer Csehországban

És a pénzesőről természetesen több videót is megosztott.

Hatalmas meglepetéssel örvendeztette meg a rajongóit egy cseh influenszer, aki nyereményjátékot akart rendezni, de ahelyett, hogy csak pár szerencsés embernek ad valamit, úgy döntött, hogy inkább több száz ember között szórja szét a pénzét.

A Daily Mail beszámolója szerint a különböző közösségi oldalakon több százezer követővel rendelkező 38 éves Kamil Bartošek azt találta ki, hogy egy játék keretében egymillió dollárt – több mint 363 millió forintot – szór ki egy helikopterről egy mezőn, ahol minden jelenlevő megtarthatja az általa összegyűjtött pénzt.

Az online nyomulás mellett tévében, és rádióban is dolgozó médiaszemélyiség természetesen több videót is megosztott a látványos akcióról, de a kaotikus helyzetet talán jobban bemutatja a lent megtekinthető, pénzesőre váró tömegben készült TikTok-videó.

A játék egyébként úgy zajlott, hogy Bartošek először bejelentett a közösségi médiában, mire készül, majd a regisztráló rajongói közül emailt kaptak azok a szerencsés kiválasztottak, akik részt vehettek az eseményen.

Az influenszer pedig a videója tanúbizonysága szerint még a bankjegyeket is önpromózásra használta, hiszen minden egyes darabra egy-egy QR-kódot ragasztott.

@igotabad.idea 1M$ MONEY RAIN 💵💸💸💸💸 #kazma #kazma_kazmitch #miliondolaru #dolar ♬ ONEMANSHOW - Main Theme - Official Soundtrack - ONEMANSHOW: The Movie

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik