Szórakozás

Alekosz: Nekem a televízió a munkahelyem, és Alekosz a munkaköröm

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu
Bejegyzésében azt írja, az egész karaktere csupán egy felvett szerep.

Nagy Alekosz a ValóVilág 4-ben tűnt fel, és meg is nyerte a valóságshow 2010-es évadát. A görög származású celeb az elmúlt években több tévéműsorban is szerepelt, jelenleg az Ázsia Expresszben találkozhatnak vele a tévénézők. Bár leginkább megbotránkoztató viselkedése és kijelentései révén ismert, a napokban a közösségi oldalán azt írta: csak szerepet játszik.

Tisztelt televíziót nézők, engem követők, rajongók, szebben nevezvén szimpatizánsok! Valamit le kell szögeznünk, mert úgy látom, sokaknál nem tiszta. Egy televíziós műsorban szerepelek – amelynek célja elsődlegesen is a szórakoztatás, és igen, esetenként bizony a megbotránkoztatás. Magánemberként, amikor is a szabadidejüket töltik, nyilván egész máshogy viselkednek – mint például munkahelyen. Nekem a televízió a munkahelyem, és Alekosz a munkaköröm. Az, aki ezt nem vagy szándékosan nem akarja érteni, azzal sem itt, sem pedig máshol, nincs miről beszélni

– idézi Alekosz posztját a Blikk. A celeb úgy folytatja, akinek mindez nem tiszta, azzal sem most, sem a jövőben nem lesz egy hullámhosszon. Aki viszont vele tart, „az üljön le, dőljön hátra, és élvezze!”

Az Ázsia Expressz legutóbbi részében megint többeket sikerült kiakasztania, erről alábbi cikkünkben írtunk:

Kapcsolódó
Ázsia Expressz: Alekosz ráhajtott Kecskés Enikőre, Varsányi Rékát és Kafiya Rea Millát is kiakasztotta
A modell csapattársa azt mondta, a legközelebbi ilyennél fel fogja szólítani a görögöt, hogy inkább ne beszéljen a kolléganőjéhez.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik