Szórakozás

Kaszkadőr ugrott be Schobert Norbi helyére, amikor a karakterét összeverték a Valami Amerika-sorozatban

RTL
RTL
Az említett jelenetet „a vágódisznó kezdődik 100 kilónál, nem a férfi” kezdetű mondat előzte meg.

Schobert Norbi életében először vállalt színészi szerepet, amikor igent mondott a Valami Amerika-sorozatban való cameójára. A cselekmény szerint a fitneszguru egy klipforgatásra érkezik statisztaként, saját magát alakítva, miközben néhány testsúlyra vonatkozó beszólást is elenged a körülötte lévők felé.

Nem akar ledobni pár kilót? Tudja, a vágódisznó kezdődik 100 kilónál, nem a férfi

közli Csuja Imre karakterével, Balával, mire utóbbi és a barátai alaposan helybenhagyják.

Schobert most a Blikknek mesélt a forgatáson szerzett élményeiről.

Minden mozzanatot pontosan elpróbáltunk egy kaszkadőr segítségével. A teljes történethez hozzátartozik, hogy az első két ütés után, ami elől – a megbeszéltek szerint – tökéletesen elhajoltam, a szerepemet átvette egy kaszkadőr, ő volt, akit végül péppé vertek

– árulta el a lapnak.

Az üzletember hozzátette, a nap legnehezebb része az volt, amikor a maszkmesterek feltették rá a sebeket: órákig kellett ülnie a sminkben, a ragasztó pedig kellemetlenül húzta a bőrét.

Herendi Gábor, a sorozat rendezője a Blikknek úgy nyilatkozott, tapasztalatai szerint a civil szereplőkkel általában kicsit nehezebb együtt dolgozni, úgy véli viszont, hogy Schoberttel könnyű dolguk volt.

Ilyenkor többet kell azzal a foglalkozni, hogy a szereplő merjen ellazulni, természetesen viselkedni. Norbi nagyon ügyes volt, hagyta magát vezetni. (…) Nem akartuk bántani Norbit, de általában sem szoktuk engedni, hogy a szereplő maga játssza el a verekedéseket, nehogy megsérüljön. Emellett egy kaszkadőr tudja úgy kimunkálni a mozdulatokat, hogy azok igazán hitelesnek tűnjenek

– magyarázta.

A sorozatban egyébként Azahriah is feltűnik majd.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik