Szórakozás

Megyeri Csilla tízéves fotót mutatott magáról és párjáról, Molnár Zsoltról

Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Kvázi évfordulót ünnepelnek.

Megyeri Csilla nemrég az Instagram-oldalán osztott meg néhány fotót magáról és a párjáról, Molnár Zsoltról. Mint kiderült, a képek között van, ami tíz évvel ezelőtt készült róluk – annyi ideje már ugyanis annak, hogy összejöttek a kedvesével.

Mi aztán tényleg jóban-rosszban… Aztán csak a Jóisten tudja, hogy meddig tart ez a közös utazás. De hiszem azt, hogy addig egészen biztosan, amíg dolgunk van egymással. Azt mondják, hogy mielőtt leszületünk a Földre, a lelkek előre megbeszélik, hogy ki milyen szerepet fog majd betölteni az életünkben. Ki lesz az édesanyád, ki lesz az édesapád, a testvéred, gyermeked, jóbarátod, szerelmed, ellenséged, és így tovább… Aztán, hogy ne legyen unalmas a »mozi«, semmire sem emlékszünk majd, amikor eljön az idő…

–  írta a fotók mellett.

Úgy tartják, hogy mindenki addig az életed része, amíg dolgod van vele, van mit tanulnod tőle, vagy éppen átadni neki azt, ami a te »feladatod«, küldetésed számára. Aztán, ha ezt teljesítettétek egymás felé – családtag, jóbarát, szerelem, stb… – »elköszöntök« egymástól. De az időintervallum az egy hatalmas rejtély. Vannak a legszerencsésebbek, akiknél ez életük végéig szól, de van, ahol ez csak néhány év… vagy csak néhány hónap, akár nap… De minden értünk van. Legalábbis én ebben hiszek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

CSILLA MEGYERI (@csillamegyeri_official) által megosztott bejegyzés

Az influenszer és párja egyébként tavaly a Nyerő Párosnak is együtt vágtak neki, amit meg is nyertek.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik