Szórakozás

2000 korsó sört akart meginni 200 nap alatt egy brit férfi, úgy néz ki, sikerül is neki

Jon May nehezen bírja a másnapokat, de már csak pár nap választja el attól, hogy teljesítse a megterhelő kihívást.

Jon May kemény kísérletbe fogott, a brit férfi 2000 korsó sört akar meginni 200 nap alatt. A férfi látott korábban egy kihívást, amelyben egy év alatt 1000 korsó sört kellett legurítani, úgy döntött, emel a téten és történelmet ír.

May folyamatosan beszámol a részeredményekről a TikTokon, tegnap így állt:

@j0nmay #jonmay #fyp #pints #alcohol #beer ♬ original sound - Jon May

A férif elmondta, eleinte azt tervezte, hogy napi 10 korsóval iszik meg, de idővel módosítania kellett az adagoláson, mivel részegen vagy másnaposan nehezebben ment neki a számolás. May a videójában azt közölte, hogy már a 197. napon jár, de már 1984 korsó lecsúszott a torkán, ami napi 10,07-es átlagnak felel meg.

Kissé elrontottam a matematikát

– mondta.

Ekkor még három napja volt a 200. napig, azaz október 21-ig, hogy legurítsa a maradék 16-ot, így „csak” átlagosan napi 5,3 korsót kell kiürítenie. May kiszámolta, az első napon öt, a másodikon két, míg a harmadik napon kilenc korsót kell meginnia.

A férfi ma újabb videóval jelentkezett, amiben néha elakadt a nyelve, de arról számolt be, hogy sikerült meginnia az első napra tervezet öt korsót, ezért bizakodva néz az utolsó nap elé, úgy gondolja, biztos, hogy teljesíti a saját kihívását.

@j0nmay #jonmay #fyp #pints #alcohol #beer ♬ original sound - Jon May

May a Vice-nak elmondta, egy kocsma fizetett neki, hogy az utolsó sört náluk igya meg, tehát még anyagilag is jól jár, ami azért nem mindegy, mert eddig több mint 6000 ezer fontot (kb. 2,5 millió forint) költött a kísérletre.

A férfi azt mondta, ha végez a kihívással, mindenképpen elmegy egy orvoshoz kivizsgáltatni magát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik