Szórakozás

„Szeretem, ha egy férfin vannak harci sérülések” – Pintér Tibor nem félti az arcát a Sztárboxban

Karancsi Rudolf / 24.hu
Karancsi Rudolf / 24.hu
Az sem érdekli, ha eltörik az orra.

Pintér Tibor is készül a Sztárboxra, ahol először Dobrády Ákossal mérkőzik majd meg. Az rt.hu-nak adott interjúban elmondta: a bokszban fontos, hogy könnyűek legyenek az izmok, és puha legyen az ember. Arról is beszélt, hogy nem fél az ütésektől.

Érdekes, hogy nem féltem egyáltalán az arcomat. Sokan azt gondolnák, hogy mi, színészek, énekesek hiúbbak vagyunk, rólam is biztos sokan ezt hiszik, de én nem. Engem nem érdekel. Még az sem érdekelne, ha eltörne az orrom. Tudni kell, hogy rajtam van egy csomó lovas sérülés, látszanak is a hegek. Ló ütött fejbe tiszta erővel, eltört három helyen már a lábam lovas baleset miatt. Én szeretem, hogy ha egy férfin vannak harci sérülések

– fogalmazott Pintér.

Mint mondta, lakótelepi fiú volt, de a konfliktusokból mindig sikerült kidumálnia magát fiatalon.

Most először lesz olyan, hogy itt senki nem lesz kíváncsi arra, hogy milyen a dumánk, ki hogy énekel, ki milyen jópofa. Ez 100%-ig sport, ezt nem lehet elbohóckodni. Nyilván a bevonulásig bezárólag show, de ott már önkívületi állapotban leszünk, ott már nem beszélhetünk magamutogatásról, azt sem fogjuk tudni, hogy hol vagyunk szerintem. Ez egy százszázalékos sportteljesítmény, és én ezért is vállaltam el.

Kapcsolódó
Sztárbox: Nagy Ervin Árpa Attilával, Berki Mazsi Megyeri Csillával bokszol majd
Az RTL bejelentette, mely hírességek mérkőznek meg egymással.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik