Szórakozás

Polyák Lilla a kanadai otthonukról: Jelenleg egy pokróc helyettesíti a foteleket nappaliban

TV2
TV2
Egyelőre nincs kint autójuk és tévéjük sem.

Gömöri András Máté idén felvételt nyert egy kanadai színészi iskolába, ami miatt a múlt hónapban a családjával együtt ki is költöztek az említett országba. A színész szeptember végén számolt be arról, hogy sikerült találniuk egy albérletet, elárulta viszont, hogy nagyjából semmijük nincs a lakásban, még ágyuk sem.

Gömöri és kedvese, Polyák Lilla nemrég a hot! magazinnak meséltek arról, hogyan élik meg a kanadai hétköznapokat, a velük készült interjút a Blikk szemlézte.

Ez a szövetség betonbiztos alapokon nyugszik, különben nem tudnánk ilyen nagy horderejű döntést hozni, hogy más országban kezdjünk élni. Vakon bízunk egymásban, és azt vallom, hogy az otthon ott van, ahol mi egymásnak ott vagyunk. Külön-külön egy főiskola, egy kontinensváltás vagy egy versenyre való felkészülés is sok lenne; ehhez képest mi egybegyúrtunk mindent, és megléptük: ha már lúd, legyen kövér. De egyetlen pillanatig sem gondoljuk, hogy valamit rosszul tettünk

— magyarázta a színész, aki az iskola mellett személyi edzőként szeretne tevékenykedni a kint töltött idő alatt.

A pár hozzátette, egyelőre még nem döntöttek arról, mennyi ideig maradnak külföldön, úgy érzik ugyanis, hogy a jelen megoldandó problémái rengeteg logisztikát követelnek meg tőlük.

Büszke magyarok vagyunk, és kint is ezt képviseljük. Ha a sorsunk azt diktálja, akkor boldogan jövünk majd haza és éljük az életünket. Vannak olyan motyóink, tárgyaink, amik az évek alatt ránk rakódtak, velünk költöztek évekig, így nincs szívünk kidobni őket. Erre most nem volt időnk, ezért hat bőrönddel vágtunk neki a nagy kalandnak, ami nagyon felszabadító volt: nem ülnek a nyakunkba a dolgaink. Kint jelenleg nincs autónk és tévénk sem, sőt, még a nappaliban is egy pokróc helyettesíti a foteleket, de ez egyáltalán nem okoz problémát, mert azt érzem, hogy felüdülés kicsit szabadnak lenni

– mondta a lapnak Polyák Lilla.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik