Szórakozás

Az ELLE „emblematikus nők” címlapjára került Szalai Vivien, a TV2 hírigazgatója

tv2
tv2
Erős Antóniával és Szabados Ágnessel kiegészülve.

„Októberi Business különszámunk több okból is különleges. Egyrészt, mert ebben a magazinban a saját terepünket, a médiát, és a mögötte álló sikeres magyar nőket mutatjuk be nektek. Másrészt azért, mert úgy éreztük, egy ilyen lapszám csak akkor hiteles, ha mindenkinek felületet biztosítunk, aki számít: azaz a versenytársainknak is. Legyen szó nyomtatott vagy online médiáról, kereskedelmi tévézésről vagy reklámgyártásról, megmutatjuk, mi motiválja azt a maroknyi ambiciózus, elhivatott és sikeres nőt, aki fontos szerepet vívott ki magának ezen a területen”

– így ír a magyar ELLE arról, ki az a három nő, akik a címlapjukra kerültek, miután utóbbit a legklasszikusabb médiaműfaj, a hír ihlette.

Erős Antónia, Szabados Ágnes és Szalai Vivien láthatók ezen. Egyébként az ELLE főszerkesztője az a Mádai Vivien, aki évekig a TV2-n dolgozott műsorvezetőként. Mint fogalmaznak:

Erős Antónia arca szinte egyet jelent a hazai híradózással. Szalai Vivien a háttérben zajló munkafolyamatok irányításának fontos szereplője. Szabados Ági, aki végül maga mögött hagyta a newsroomot, hogy egy új területre és platformokra lépjen. Három merőben különböző személyiség, akiket egy dolog biztosan összeköt: mindnyájan saját területük emblematikus figurái.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gecse Vivien (@szvivien) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik