Szórakozás

Felbontották eljegyzésüket a Dancing with the Stars táncosai, Tóth Katica és Suti András

TV2
TV2
Nyolc évig voltak együtt.

Nyolc év együttlét, illetve két és fél év jegyben járás után szakítottak a Dancing with the Stars táncosai, Tóth Katica és Suti Andrásírta meg a Blikk.

Táncospárként többször is magyar bajnoki dobogós helyezéseket értek el együtt, a hétvégén induló Dancing with the Stars évadban is mindketten szerepelnek:

  • Tóth Katica másodjára, Somhegyi Krisztián után Szabó András Csutival táncol a showban,
  • Suti András harmadik alkalommal, Király Linda oldalán. Korábban Osvárt Andrea és Demcsák Zsuzsa táncpartnere volt.

Tóth a Blikknek mesélt arról, hogyan tudnak egymás mellett dolgozni párkapcsolatuk felbontása után.

A szeretet, a tisztelet az megmaradt, rengeteg minden van mögöttünk, sokat köszönhetünk egymásnak. Közös döntés alapján ért véget hullámvölgyeken keresztül… Próbáltuk megmenteni a kapcsolatot, de arra jutottunk, hogy jobb lesz külön. A közös munka ettől még működőképes, továbbra is szeretjük egymást. A műsor felkészülése alatt is segítjük egymást, sokszor van, hogy egymás mellett próbálunk

– mondta el Tóth.

A szakítás okairól így nyilatkozott:

A nyolc év alatt az utolsó két-három évben, a covid után jött el az első olyan pillanat, amikor – nem egy harmadik fél és nem is a szeretet hiánya miatt – nem tudtunk okot mondani, de éreztük, szét kell mennünk… Olyan szinten fókuszt váltott az életünkben a munka, a karrier, hogy elcsúsztunk egymás mellett. Nem volt meg a minőségi idő, együtt voltunk a nap 24 órájában, de nem tudtunk például moziba menni vagy beszélgetni. Azt vettük észre, hogy elhidegültünk egymástól, és szerettük volna megpróbálni külön. Hogy mi lesz a közeljövőben, nem tudom, de most mindkettőnknek jót tesz a különlét.

Tóth Katica táncpartnere, Csuti ezt mondta nemrég a műsorra való felkészülésről:

Kapcsolódó
Csuti a DWTS-ról: Ez egyfajta szüzesség-elvesztés is lesz nekem
Úgy véli, kissé hátrányból indul a többi versenyzőhöz képest.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik