Szórakozás

A Házasodna a gazda után A Nagy Ő-ben keresi a szerelmet a fenékszépségverseny-győztes Edina

TV2
TV2
Lukács Mikivel is randizott korábban.

A héten indult A Nagy Ő-ben Mártoni Edina is versenybe szállt Jákob Zoltán kegyeiért, akit első találkozásukkor annyira elvarázsolta a milliárdos, hogy muszáj volt hozzáérnie. „Késztetést éreztem arra, hogy letapizzam” –  mondta egészen pontosan. Rögtön beköltözése után össze is balhézott egyik vetélytársával, Adéllal, aki azon akadt ki, hogy Edina azt mondta magáról, olyan, mint egy autista.

Edina a keddi részben kiállt a többiek elé, hogy elmondja, úgy érzi, meg kell védeni Jákob Zoltánt velük szemben.

Valaki csak a pénzért jött, valaki csak a szereplésért jött a Zolihoz, és nekem meg kell őt védenem, ki kell állnom érte.

A 30 éves, cukrászként dolgozó nőnek nem ez az első tévés szereplése.

  • A 2020-as Házasodna a gazdában Szabolcs gazdával randizott. Kapcsolatuk nem alakult konfliktusmentesen, a gazdának ugyanis nem tetszett a nő kihívó öltözködése, múltbeli aktfotózásai, alpári stílusa és folyamatos nyafogása. Végül mindketten rájöttek, hogy ennek a kapcsolatban semmi értelme, és lezárták a jóformán még el sem kezdődő viszonyt.
  • Tavaly a Séfek Séfében szerepelt, akkor még sminkesként tevékenykedett. Bemutatkozásakor elárulta: 2016-ban megnyert egy popószépségversenyt, amit szeretne már levakarni magáról, mert szerinte ő nem „csak egy test, csak egy fenék”.

Idén amiatt írtunk Mártoni Edináról, mert kiderült, a Celebrandi után Lukács Miki találkozott vele párszor.

Az Instagramon kezdtünk el ismerkedni, amit néhány találkozó követett. A randijaink során azonban hamar rájöttem, hogy nem egyeznek az elképzeléseink. Őt szerintem jobban érdekelte az általam várható szereplés, mint én magam. Tudom, hogy több műsorban is szerencsét próbált már, és más ismert férfiakkal is próbált ismerkedni. Azóta is írogat nekem, de én nem szeretnék tőle semmit

– nyilatkozta akkor Lukács.

Kapcsolódó
Fenékszépségverseny-győztessel randizott Lukács Miki, de úgy látta, a nő leginkább szereplési lehetőséget lát benne
Mártoni Edina több hazai realityben, köztük a Házasodna a gazdában is feltűnt már.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik