Szórakozás

Ezzel a módszerrel biztos, hogy nem zavarnak a takarítók reggel a szállodai szobádban

Victoria elérte, hogy senki se jusson be a szállásra, igaz, ki sem lehet nagyon jönni onnan.

Sokakat zavar, amikor a nyaralásuk alatt reggel takarítók keltik fel őket. Egy nő szinte szó szerint mindent megtesz azért, hogy nyugalma legyen a szállodai szobájában.

Az indy100 szerint Victoria rögtön azzal kezdi, hogy kiteszi a „Ne zavarjanak”-táblát, és bezárja az ajtót.

Mivel teljesen biztosra akar menni, ezért papírzsebkendőt tesz a kukucskálóra, és egy törlőkendőt bújtat át a reteszen. A kilincset egy törölköző és egy fogas segítségével teszi használhatatlanná, és még egy vasalóállvánnyal is kitámasztja, hogy véletlenül se lehessen benyitni.

A TikTokon @victorias.way néven szereplő nő videóját eddig közel 15 milliószor nézték meg és több ezer komment érkezett hozzá.

@victorias.way Hotel safety tips #hoteltips #hoteltipsandtricks #hotelroom #hoteltip #hotellife #hoteltipps #hoteladvice #hoteltrick #hotel #safety #LifeHack #besafe #kidnappedinhotel #hotelsafetytips #hotelsafetyhacks #hotelsafe #hotelsafehack #selfdefense #learntofightathome #learntofight #viral #viralvideo #pageforyou #joeteti #dalecomstock #Unlock #unlockdoors #ducktape #fyp #foryou #xyzba #trending #trend #traveladvice #advice #traveltok #hostess ♬ Ghosts - Ivan Ooze

Voltak, aki megdicsérték Victoria módszerét és további tippeket adtak neki.

Egy hozzászóló azt írta, hogy mindig visz magával két lakatot, hogy biztos ne tudjanak bejutni, és elhelyez egy mini kamerát is, hogy ha esetleg mégis bemenne valaki tudja, hogy mi történik pontosan a szobájában.

Volt, aki felsorolta, milyen hátrányai lehetnek a túlzott biztonságban.

Most képzeld el, hogy tűz üt ki éjszaka, és te megpróbálsz kijutni onnan a sötétben!

– írták egy kommentben, míg más arra kérdezett rá, hogy hogyan tud úgy valaki ellazulni nyaralás közben, ha folyamatosan ilyeneken aggódik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik