Szórakozás

Lepontozta az all you can eat éttermet, mert nem vihette haza az ételt

A fogások és a kiszolgálás egyébként remek volt a vendég szerint.

Shaun Griffiths a The George IV Inn-t vezeti a walesi Swansea-ben. A korlátlan ételfogyasztást is hirdető étterem nagy sikernek örvend, nemrég azonban mégis alaposan lepontozták a helyet.

A LADbible szerint egy vendég nem nagyon volt tisztában az all you can eat jelentésével, azt írta, az étel és a kiszolgálás remek volt, de elégedetlen, mivel nem vihette haza az ételt.

Hozzátette, hogy sokszor nem tudja megenni az egész adagot, ezért rendszerint visz magával egy ételhordó dobozt, hogy elpakoltassa a maradékot.

Bár az étterem oldalán azt írták, hogy nincs lehetőség elcsomagoltatni az ételt, a helyszínen kell elfogyasztani, a vendég mégis lepontozta őket.

Jó volt a kaja, de emiatt még csalódott vagyok, soha nem fogok visszamenni!

– írta, és alaposan lepontozta a helyet.

Griffiths reagált, azt mondta, „nagyon köszöni”, hogy figyelmeztették a többi vendéget, hogy ne pakolják szándékosan túl a tányérjaikat és ne jöjjenek ételhordóval egy ilyen étterembe.

“Sajnálom, hogy csak 2 csillagot tudtunk szerezni az 5-ből, amikor az összes többi értékelésünk 5 csillagos. Rendkívül keményen dolgozunk, hogy jó minőségű ételeket kínáljunk elfogadható áron, és feltüntetjük az étlapunkon, hogy az ár a helyben fogyasztásra értendő.

– hangsúlyozta Griffiths.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik