Szórakozás

Hatalmas köszönet Szijjártó Péter külügyminiszter úrnak! – Kis Grófo családtagjai hazatértek Izraelből

Az Istennek is hálálkodik Szijjártó segítségén túl.

Mint azt lapunkban megírtuk tegnap, egy 87 tagú roma turistacsoport is Izraelben ragadt. Azóta Kis Grófo közölte, hogy neki is vannak családtagjai és barátai a repülőtéren veszteglő csoportban:

Nagyon szomorú vagyok. Segítsetek. A magyarországi testvéreim, családtagjaim és barátaim kint rekedtek az Izraeli háború területén és nem tudnak hazajönni. Gyerekekkel vannak és nagyon félnek a jelenlegi állapot miatt! Belegondolni is félelmetes, hogy mit élhetnek át.

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter vasárnap délután a Facebook-oldalán annyit mondott a kinti magyarokkal kapcsolatban, hogy négyszáz, Izraelben tartózkodó magyarral tartják a kapcsolatot. Folyamatosan tájékoztatják őket a biztonsági helyzetről és a repülőtér működéséről.

Kis Grófo ma annyit posztolt közösségi oldalán: „Hála a drága jó Istennek, megérkeztek a kint rekedt magyar állampolgárok Izraelből. Hatalmas köszönet a magyar állampolgárok nevében is Szijjártó Péter külügyminiszter úrnak, hogy épségben hazaértek! Vigyázzatok magatokra 🇭🇺❤️”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kis Grófo (@kisgrofoofficial) által megosztott bejegyzés

A Hamász és Izrael állam háborújáról szóló élő közvetítésünket itt találják:

Kapcsolódó
A tel-avivi reptéren rekedt magyarok vezetője szerint álhír, hogy éheznek és nincs pénzük
Élő közvetítésünk a Hamász és Izrael állam háborújáról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik