Szórakozás

Tóth Gabi a bölcsesség és a megértés képességét szimbolizáló ruhát viselt a Sztárban Sztár leszek!-ben

TV2
TV2
Pajzsként véd az ártó és rossz energiák ellen.

Tóth Gabi kapott hideget-meleget, mióta férjével, Krausz Gáborral augusztusban bejelentették szakításukat. Az énekesnőttől a szombati Sztárban Sztár leszek! első élő adásában kérdezte meg Till Attila műsorvezető, hogy hogy van.

Teljes fényemben ragyogok. Jól érzem magam, minden rendben van, és a legfontosabb, hogy a versenyzőimnek átadhassam azt, ami az elmúlt húsz évben történt velem

mondta, majd miután elnevette magát úgy folytatta:

Sok tapasztalás, de csodálatos életem van itt a srácok mellett.

Már megszokhattuk, hogy a mesterek az átlagosnál egy fokkal extrémebb szerelésekben zsűrizik a versenyzőket, Tóth Gabi ezúttal egy kék kreációt viselt, aminek szimbolikus jelentése is van. Ruhájáról Instagram-oldalán azt írta:

A ruha neve: Yata, ami Tükörpajzsot jelent. Japán három szent kincsének egyike. A bölcsességet és a megértés képességét szimbolizálja. A tükör, mint szimbolikus elem jelenik meg a ruha nyakán, eleje közepén és a szoknya egy részén. Formailag határozott, geometrikus vonalvezetés a ruha jelentését hordozza. Egy pajzs, ami a maga bölcsességével megvéd az ártó és rossz energiáktól, amiket a ruhára applikált tükördarabok is vissza vernek. A ruha kék színe hideg szín, vagyis fémre asszociál, ami erőt sugall.😘

Tóth Gabinak az egyik produkció értékelésekor torkán akadt a szó, mire Till megkérdezte tőle: „Megszúrta a nyakadat a gallér?” Ez a poén nagyon tetszett Majkának és Pápai Jocinak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés

A kiesőkről itt írtunk:

Kapcsolódó
Sztárban Sztár leszek!: két versenyző is kiesett az első élő show-ban
Köllő Babett és Majka elvesztettek egy-egy versenyzőt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik