Szórakozás

Survivor: lezajlott az első törzsi tanács, kiderült, ki az idei első kieső

RTL
RTL
A Karagatan törzs egyik játékosának véget ért a verseny.

A védettségi játék elvesztése után a Karagatan törzsnek kellett törzsi tanácsra mennie, ahol arról szavaztak, ki az, akivel nem szeretnének tovább együtt küzdeni, vagyis hogy kinek érjen véget a Survivor. A döntés sokak számára nem volt egyszerű. Végül három szavazattal Zümi lett az, akinek távoznia kell a szigetről. A kiesett játékos búcsúzáskor azt mondta a többieknek:

Szerintem minél hamarabb észreveszitek, hogy ez nemcsak egy játék, hanem a túlélésről is szól, annál gyorsabban rá fogtok jönni, hogy a túlélő cím nem nektek szól. Sajnálom, hogy nincsen szerencsétek még megérteni sem engem.

Zümi szerint Olivér el akarta őt távolítani a többi törzstagtól, és sikerrel is járt, ezért a nőnek későn sikerült nyitni a csapattársai felé.

Igazából átvert, erről szólt ez az egész. Számítottam erre, de én mégis akartam bízni egy emberben, akiben ezek szerint nem lehetett. Nem éreztem azt, hogy velem bármilyen probléma lett volna, inkább ők nem akartak közéjük venni engem. Megint azt tanultam meg, hogy csak magamban bízhatok.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik