Szórakozás

Egymillió dollárt ajánlott fel az okoscsengőikkel készített ufovideókért az Amazon

mik38 / Getty Images (illusztráció)
mik38 / Getty Images (illusztráció)
Mondjuk, a Holdról is látható méretű nyereményért hiteles videót kell virítani.

Az Amazon okoscsengőmárkája, a Ring egymillió dollárt ajánlott fel azoknak az ügyfeleinek, akiknek sikerül a terméküket ufóészlelésre használni – számolt be a New York Post. Azonban a november 3-áig tartó játékban csak annak van esélye a közel 366 millió forint értékű főnyeremény megszerzésére, akinek a videóját egy szakértő is hitelesíti.

„Közel 100 éve már, hogy a tudósok, a szakértők és az átlagos háztulajdonosok történeteket és videoklipeket osztanak meg a földönkívüliek észleléséről. Az új észlelésekkel és a további bizonyítékokkal arra, hogy a Föld légkörén túl is létezhetnek életformák, fennáll a lehetősége annak, hogy a földönkívüli tevékenység akár az Ön háza előtt is történhet” – szól a cég felhívása.

A játék keretében arra bíztatják a különleges felvételekkel rendelkező ügyfeleiket, hogy osszák meg velük az észleléseket megörökítő videóikat, amiket aztán az Amazon által felkért, paranormális jelenségek terén otthonosan mozgó szakértő fog hitelesíteni.

A hitelesítésen megbukó játékosokat pedig azzal próbálják kiengesztelni, hogy az általuk beküldött videók közül a legviccesebbeket egy-egy 500 dolláros (183 ezer forintos) Amazon ajándékkártyával jutalmazzák.

A verseny ötlete egyébként azért nem tekinthető teljesen légből kapottnak, mert a kamerával felszerelt okoscsengők elterjedésével egyre több olyan videó kerül nyilvánosságra, amire a földönkívüli élet hívei ufoészlelésként tekintenek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik