Szórakozás

Így akadt ki az anya, amikor megtudta, hogy három lány után megint lánya fog születni

Nem tudta elrejteni a csalódottságát az a várandós anya, aki nagyon szerette volna, ha három kislánya mellé egy kisfia is születik, ám kiderült, hogy negyedik gyerek is lány lesz.

Kendra Evens nem bírt az érzelmeivel, elsírta magát, amikor megtudta, hogy negyedik alkalommal is kislánnyal várandós – írja a Mirror című brit bulvárlap.

Evens a férjével és a három kislányával együtt, egy nembejelentő bulin tudta meg a születendő gyereke nemét. Azt mondja, szinte biztos volt benne, hogy végre kisfia fog születni, mert az első három terhességénél minden ugyanúgy alakult, de negyedszerre minden teljesen másképp zajlott.

Azóta már négygyermekes anya nemrég töltötte fel a TikTokra a videót, ami azt a pillantot örökíti meg, amikor megtudja, hogy a negyedik gyerek is lány lesz. A videót három hét alatt közel ötmilliószor nézték meg. A negyedik kislány Nellie azóta már világra jött és a szülei pont annyira szeretik, mint a többi gyereküket.

@dailydoseofmygirlgang Gender disappointment is real so dont judge us, little did we know our nellie would complete our family & we couldnt be happier to be raising our 4 daughters! Couldnt imagine life without that sweet girl #girlgang #fourdaughters #girlmom #sahm #pumkinhead #thisishalloween #fall #genderreveal #daughters ♬ Oh Klahoma - Jack Stauber

Ajánlott videó

Olvasói sztorik