Szórakozás

A Google Street View-t böngészve jött rá egy nő, hogy megcsalja a barátja – videó

VIRGINIE LEFOUR / BELGA MAG / Belga / AFP (illusztráció)
VIRGINIE LEFOUR / BELGA MAG / Belga / AFP (illusztráció)
A kellemetlen felfedezés azért fájhatott igazán, mert a harmadik fél a legjobb barátnője volt.

Napjainkban a hűtlenség azért is különösen veszélyes dolog, mert az emberek előszeretettel teregetik ki a szennyesüket a közösségi médiában. Illetve azért is, mert ha nem a négy fal között csinálja az ember, akkor akár a Google Street View is lebuktathatja.

Ez történt azzal az ismeretlen személyazonosságú férfival is, akiről egy spanyolajkúaknak szóló, mémekben utazó TikTok-oldal megosztott egy videót, amit a barátnője – vagyis mostmár vélhetően csak az exe – készített a Google szolgáltatása segítségével.

A szeptember közepén feltöltött, jelenleg közel 10 millió megtekintésnél járó videóban napokban kapta fel a New York Post. Az amerikai bulvárlap által megkeresett tolmács szerint a férfi hűtlenségét bizonyító képsorok mellett a videóban az hallható, ahogy a megcsalt nő elmeséli, miként jött rá a Google Street View-t böngészve arra, hogy a párja a legjobb barátnőjével lép félre.

@julianalima.julie #chifre #traicao #googlemaps #foryou ♬ Classic classic Mozart Ainek.(898018) - Toshihiro Iwaki

A barátja hűtlenségével szembesülő nő elmondása alapján az egész úgy indult, hogy megnézte, mi látszik a lakhelyéből a mindenki számára elérhető utcaképen, és a környéket böngészve a legnagyobb megdöbbenésére kiszúrta a barátját, aki egy másik nővel a háta mögött biciklizett.

Mivel gyanússá vált neki a dolog, ezért elkezdte megnézni a mellékutcákat is, amitől még nagyobb sokkot kapott. A barátja ugyanis nemcsak egy másik nővel andalgott egy kerékpáron, hanem még a megcsalt nő kedvenc környékbeli randihelyére is elvitte ezt a másik nőt.

A hátul ülő személy nem hasonlított rám, ezért követtem őket, így a Google Street View segítségével rajtakaptam a barátomat, hogy megcsal. Teljesen összetörtem. Ráadásul egy olyan utcán mentek végig, ahova engem is szokott vinni. Mindig meglátogattuk azt a kis teret

– mondja a nő a videóban, majd azzal zárja a történetét, hogy egy olyan képet is talált, amin a másik nő egy padon ült, a barátja pedig úgy feküdt mellette, hogy a fejét az ölébe hajtotta.

Ebből a képből végül össze is rakta, hogy a harmadik fél a legjobb barátnője volt – így a felfedezés után rögtön két embernek is búcsút kellett intenie.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik