Szórakozás

Horváth Gréta lesírta az arcáról a sminket, amikor meglátta a hasplasztikája eredményét

TV2
TV2
Sejtette, hogy így lesz.

Horváth Gréta a nyáron jelentette be, hogy hasplasztikára készül. Az influenszer az elmúlt másfél évben 25 kilót fogyott, és bár mint mondta, elégedett volt az eredménnyel, zavarta, hogy így jobban látszik, mennyire megereszkedett a bőr a hasán a tíz évvel ezelőtti terhessége után.

A műtétre idén ősszel sor is került, Horváth elmondta, hogy 60-70 dekagrammnyi megereszkedett bőrt távolítanak majd el a hasáról, emellett végigvarrják a szétnyílt hasfalát és a köldökét is áthelyezik. Bár tudta, hogy az első napokban 24 órás felügyeletre lesz szüksége, nem volt benne félelem a beavatkozással kapcsolatban.

Az influenszer a minap az Instagram-oldalán írt arról, hogy van most, és milyen érzések kerítették hatalmukba, amikor a varratszedés után először láthatta a műtét eredményét.

Még 2 hétig az első fázisú fűzőt kell viselni, utána lehet váltani a másikra. Szó szerint nem térek észhez, hogy sikerült, túl vagyok ezen és a látvány már most olyan, mint az álmomban. Lesírtam a sminkem, de tudtam, hogy ez lesz és vittem kendőket. Amint gyógyult lesz, és lemegy a víz róla, természetesen nektek is meg fogom mutatni

– írta posztjában, majd köszönetet mondott a követőinek a kedves üzenetekért és a sok bátorításért, amit az elmúlt időszakban kapott.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Horváth Gréta (@horvath_greta_official) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik