Szórakozás

Bizarrnak vélik a tiktok-sztár új tetoválását: ATIS

Gúnyos videóval reagált az influenszer.

Kisebb felzúdulást váltott ki rajongói körében a TikTokon 7,2 millió követővel rendelkező Anna Paul egyik fotója – írja a Perth Now ausztrál hírportál.

Az Instagramra posztolt képen az OnlyFans-sztár lábfeje látható, egy friss tetoválással: ATIS.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Anna Paul 💗 (@anna_paull) által megosztott bejegyzés

A négybetűs szó az influenszer fiútestvérének neve – ezért a rajongók egy része egészen komolyan arról írt a kommentekben, hogy Paul valamiféle bizarr viszonyt ápol a saját testvérével.

Anna Paul nem hagyta szó nélkül a dolgot és egy TikTok-videóban ironizált a fura gondolatokat terjesztő rajongókkal:

A bátyám nevét tetováltattam a lábamra, és ez felháborodást keltett a TikTok-on. Mindenki annyira aggódik. Mint például: nem furcsa, hogy a bátyád nevét a lábadra tetováltattad? (…) A testvérek nem szoktak egyforma tetoválásokat csináltatni? (…) Ha a húgom lenne, az emberek azt gondolnák, hogy ez a lehető legaranyosabb dolog. De mivel fiú, így már furcsa.

Paul ezután azzal poénkodott, hogy elment az anyjával vásárolni, és azért vett a testvérének pulóvert, mert bele van zúgva: „Szeretem őt. Mert ő a testvérem. Bocsi, csak kicsúszott a számon.(…) Ezt akartad hallani? Volt egy vacsorafoglalásunk, úgyhogy elmentem a bátyámmal randizni. Úgy értem, vacsoránál találkoztam a bátyámmal. Nem tudom, mi történik velem”.

@anna..paull

I love my brother 😀😀😀

♬ original sound - Anna Paul

A 24 éves tiktoker augusztusban jelentette be, hogy nyolcévnyi együttlét után szakított párjával, Glen Thomsonnal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik