Szórakozás

Szorcsik Viki a házasságról: Nagyon felelőtlennek tartanám, hogy Isten színe előtt kimondjam, csak a tiéd, csak az enyém

Tulok András / RTL Klub
Tulok András / RTL Klub
A színésznő hűséges a kapcsolataiban, de nem tudja, kinek kellene jönnie ahhoz, hogy azt mondja, örökre.

Szorcsik Viki jelenleg a Power of Love című realityt vezeti a TV2-n: a párkereséssel kapcsolatban nemrég a Borsnak nyilatkozott a színésznő, aki saját bevallása szerint gyakran összekeveri a rajongást a szerelemmel.

Ha nem ragad meg valaki rögtön az adott pillanatban a külsejével, akkor nem tudok tovább lépni. Lehet egy lélekbe szerelmesnek lenni, de én egy összetett ember vagyok, nekem kell, hogy egyben az ember olyan legyen, aki letaglóz. Mivel rajongó típus vagyok, sokszor összekeverem a hirtelen jövő rajongást a szerelemmel. Pedig nem az, éppen ezért mondom inkább ezeket rajongásnak, mert amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan el is tud menni, akár egy gyorsvonat. Megcsap, bumm, még lehet el is esek tőle, de utána nagyon gyorsan felállok, leporolom magam és haladok tovább. Egyébként meg a szerelem olyan, hogy menet közben is kialakulhat. Ha valaki nagyon tetszik, összejössz vele, folyamatában alakul ki, de rám inkább az jellemző, hogy azonnal érzem, ha valakit meglátok, megismerem, hogy szerelmes leszek bele, vagy már az is vagyok

– magyarázta.

Nagy szerelemből eddig egy-kettő volt az életében, a leghosszabb kapcsolata pár évig tartott. Mint mondta, nem tudja, milyen lehet valakivel évtizedeket leélni, de mivel a szülei 40 éve vannak együtt, a nagyszülei pedig 60 évet éltek le egymás mellett szeretetben és tiszteletben, úgy véli, szép dolog a szerelem, ha van.

Ami a házasságot illeti, a színésznő szerint ha két ember szereti egymást, nem a papír fogja őket összetartani. Az esküvőket tekintve is csak a menyasszonyi ruha az, ami felkelti az érdeklődését.

Számomra az, hogy Isten előtt kimondjam, csak a tiéd, csak az enyém, azt nagyon felelőtlen kijelentésnek tartanám mindenki részéről… Hazugnak érezném magam! Aztán ki tudja, mit hoz a sors, lehet öt év múlva ezt elolvasom és pironkodni fogok a férjem előtt… De jelen pillanatban nem tudnám Isten színe előtt tiszta lélekkel valakinek azt mondani, hogy csak a tiéd vagyok. Egyébként hűséges vagyok a kapcsolataimban, de nem tudom kinek kellene jönnie ahhoz, hogy azt mondjam: örökre!

– zárta gondolatait.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik