Szórakozás

Köllő Babett: Fogalmam sincs, mennyi pénzem van

TV2
TV2
Nem foglalkoztatja a keresete.

Hétfőn indul a TV2 új, Kőgazdag Fiatalok című realityje. A műsor sajtótájékoztatóját a napokban tartotta a csatorna, Köllő Babett volt az esemény háziasszonya, akivel a Bors beszélgetett, egyebek között arról is, hogyan viszonyul a pénzhez.

Engem nem érdekel a pénz. Annyira érdekes, hogy nyilván van céges bankszámlám, ahol gyűlik a keresetem, de fogalmam sincs, hogy mennyi pénzem van

árulta el a lapnak.

Ráadásul azt sem én használom rendszeresen. Van, hogy szól a férjem, hogy elutalt ezt-azt, de ezen felül tényleg fogalmam sincs, hogy mennyi van és nem is nagyon érdekel. A pénz csak egy eszköz. Azt vallom, hogy mindig legyen annyi pénz a bankszámlámon, hogyha elmegyek vásárolni, akkor ne legyen probléma venni egy ruhát magamnak vagy a kislányomnak, és itt most nem a luxus dizájner márkákra gondolok.

A Sztárban Sztár leszek! mestere hozzátette, boldog, hogy a kamera mindkét oldalán kipróbálhatta már magát, a legnagyobb álma viszont mindig is az volt, hogy műsort vezethessen.

Én világ életemben szerettem volna műsort vezetni, tehát van egy újságírói végzettségem, aztán elmentem a színház irányába, de mindig is toplistás vágyam volt. Azt is meg kell jegyezzem, hogy sok szerencse is kell hozzá

– mondta Köllő, aki szerint érdemes kitartónak lenni, ugyanis vele is megesett már, hogy majdnem feladta, de végül mindig megérkezett hozzá a lehetőség, ami tovább gördítette az útján.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik