Szórakozás

Harry herceg kolbásszal és sörrel szülinapozott Németországban

Chris Jackson / Getty Images for the Invictus Games Foundation
Chris Jackson / Getty Images for the Invictus Games Foundation
A családtagjai idén sem köszöntötték fel a közösségi oldalaikon.

Szeptember 15-én 39 éves lett Harry herceg. A szülinapját egy nappal korábban, egy vacsorával ünnepelte meg egy düsseldorfi sörfőzdében és étteremben, felesége, Meghan Markle és pár barátja társaságában. A személyzet elmondása szerint a sussexi herceg hat pohárral fogyasztott a ház söréből, illetve kolbászt és bécsi szeletet evett vöröskáposztával és krumplival. Állítólag sok borravalót hagyott, és még egy közös képre is összeállt az éttermi dolgozókkal.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Brauerei Schumacher (@brauereischumacher) által megosztott bejegyzés


Egyébként a herceg szívügyének számító Invictus Games miatt vannak Németországban a hét végéig. Harry 2014-ben alapította a sportversenyt, amelyen sérült katonák és veteránok vesznek részt. Az esemény pénteki napján, egy Lengyelország és Németország közötti ülőröplabda-mérkőzésen a versenyzők és a nézők együtt elénekelték a Boldog szülinapot kezdetű dalt a hercegnek.

A brit királyi család többi tagja nyilvánosan nem köszöntötte fel Harry herceget, ennek az a magyarázata, hogy III. Károly tavalyi trónra lépését követően már csak a dolgozó családtagok és az ő gyerekeik születésnapján posztolnak közösségi oldalaikra. Mivel a sussexiek 2020-ban visszaléptek királyi feladataiktól, így őket ez már nem illeti meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik