Szórakozás

Erdélyi Mónika a tévézésről: Engem parlagon hagyni komoly hiba

TV2
TV2
A tévés stúdiót érzi a második otthonának, de ha a jövőben nem találják meg ilyen jellegű megkeresések, akkor sem keseredik el.

Erdélyi Mónika a minap a Blikk Mizu? című műsorának vendége volt, ahol mesélt a lányával, Mollival való kapcsolatáról, a közösen elindított YouTube-csatornájukról, illetve a tévés karrierjéről is. Mint mondta, nem szokott kommenteket olvasni, de néha előfordul, hogy meglát egyet-egyet, és ha azok rosszindulatúak, máig rosszul esni neki.

Azt gondolom, amíg az embernek lelke van, ez fájni fog. De nem egyforma lelkünk van. Engem annyit bántottak már, meg tapostak, amit egyébként sosem értettem. Hogy miért? Az én életemben, bátran kijelenthetem, hogy semmi nincs, ami támadható lenne. Bárki bármit kutakodjon, nézzen szét. Semmit nem fog találni. Engem bántani? Miért? Én tényleg nem szolgáltam rá

– jelentette ki a műsorvezető, akit saját bevallása szerint azzal lehet a leginkább megbántani, ha valótlant állítanak róla, a nevelési elveiről, vagy éppen olyasmibe kötnek bele, amiről nem tehet. Úgy véli, a cselekedetei miatt egyáltalán nem lehet pálcát törni felette.

Az adásban szóba került a Mónika Show is, amit Erdélyi kilenc éven át vezetett. Mint mondta, örömmel emlékszik vissza erre az időszakra, de nem bánja, hogy sokkal tovább nem húzták a talkshow-t, szerinte ugyanis egy idő után elfáradt volna a formátum, és neki sem lett volna ideje más platformon kipróbálni magát.

Ennek így kellett lennie, és az univerzális energia, vagy nevezzük bárminek, azt gondolta, hogy így lesz jó: hogy most tévéztél, tök klassz, mindenki ismer, most próbálj ki valami mást is, mert olyan színes a világ, annyi mindennel lehet foglalkozni. Továbbra is azt mondom, hogy nagyon szeretek tévézni, és azt gondolom, engem parlagon hagyni komoly hiba, de megváltozhat ez még a jövőben.

Hozzátette, szerinte őt beszéltetni kell, mert igen jó dumája van, amit kár kiaknázatlanul hagyni. Bár a tévék stúdióját érzi a második otthonának, saját bevallása szerint az sem gond, ha a jövőben nem találják meg ilyen típusú megkeresések, ugyanis a YouTube-on is jól érzi magát, és vállalkozásai is vannak.

Ami pedig a rajongóit illeti, naponta mennek oda hozzá az utcán, ő pedig nem tud olyan fáradt lenni, hogy ne mondjon igent egy-egy közös fotóra.

A teljes beszélgetést ide kattintva lehet megnézni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik