Szórakozás

Nyomtalanul eltűnt egy svéd modell, de lehet, soha nem is létezett

Missing People Sweden
Missing People Sweden
Hová tűnt Ines Helene? – teszik fel sokan a kérdést a svéd modell követői közül. A fiatal nő augusztus másodika, illetve egy rejtélyes üzenet posztolása óta nem adott életjelet.

Lassan másfél hónapja senki sem tudja, hová tűnhetett Ines Helene svéd modell. Vannak, akik pedig azt is megkérdőjelezik, hogy valaha létezett – írja a Daily Star című brit bulvárlap.

Bár a több mint 1,3 millió követőt számláló Instagram-profilja szerint Malmöben élő Helene korábban rendszeresen, szinte napi szinten osztott meg fotókat magáról, augusztus 2. óta semmit sem posztolt. Az utolsó, rejtélyes bejegyzése négy kép René Magriette Memory című festményéről. A képen egy márvány nőalak képe látható, vérfolttal az arcán.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ines Helene (@ini.helen) által megosztott bejegyzés

A modell Helene korábban mindig magáról posztolt fotókat, így miután a rejtélyes festményes bejegyzést követően elnémult, sokan nyugtalankodni kezdtek. Valaki elindított egy weboldalt is, melyen eltűntként keresik a fiatal nőt, akit állítólag augusztus 26-án, Malmöben láttak utoljára az ismerősei.

A közösségi portálokon különböző elméletek láttak napvilágot. Vannak, akik szerint Ines Helene soha nem is létezett, valaki az internetről lopott, majd átszerkesztett fotókat osztott meg egy álprofilon. Egy Arnesa nevű nő, aki azt állítja, ismeri Helenet azt írja, a modell nagyon is létező személy, csak valószínűleg nem ez az igazi neve.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ines Helene (@ini.helen) által megosztott bejegyzés

Arnesa szerint Ines Helene egy valódi nő alteregója. Egy szerep, amit az Instagram-fotókon látható nő játszik az online térben. Arnesa azt írja, ő és a barátai ismerték Helenet, de mindannyian megszakították vele a kapcsolatot, miután rájöttek, hogy a nő szinte mindenben hazudik, pontosabban egy kreált karakter kitalált történeteit mondja el beszélgetés közben.

Bármi legyen is az igazság, a svéd eltűnt személyek honlapján szerepel egy Ines nevű fiatal nő, akit augusztus 26-án láttak utoljára. Az eltűnt nő fotója Ines Helene Instagram-profiljáról származik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik