Szórakozás

A Konyhafőnök: Földi László bocsánatot kért csapattársaitól, akik szerint lekezelően bánt velük

RTL
RTL
Molnár-Thomka Hannától és Url Izabelltől kér elnézést.

Földi László, A Konyhafőnök idei évadának versenyzője nyilvánosan bocsánatot kér Molnár-Thomka Hannától és Url Izabelltől, akikkel hármas csapatban főzött Sárközi Ákos éttermében, amit a műsor csütörtöki adásában láthattak a nézők. Ekkor Földi volt a konyhafőnök, ő irányította Molnár-Thomka és Url munkáját – többször is hangoztatva, hogy jobban fel kellene pörögniük.

Azt hiszik, hogy így piknikfőzés van, vagy otthon főzögetnek. Muszáj volt odacsapni az asztalra egy kicsit

– fogalmazott utóbb a riportszobában Földi.

Szavaira csapattársai Instagramon reagáltak, mindketten hosszú szöveget tettek közzé. Molnár-Thomka Hanna egyebek mellett kiemelte, szemtől szembe Földi nem mondott nekik semmit. Url Izabell úgy fogalmazott, nem tudja elviselni, „amikor csak azért néznek le valakit, mert nő”.

Mi nem vagyunk a »babáid« és nem »főzőgetünk otthon«. Az a fajta lekezelés és degradálás, amit tőled kaptunk – természetesen a hátunk mögött – számomra elfogadhatatlan. Azzal szerettél volna továbbjutni ebben a műsorban, hogy a csapattársaidat próbálod lejáratni az interjúkban

– írta a versenyző.

A történtek után Földi László a 24.hu-nak elmondta: szeretne nyilvánosan bocsánatot kérni a csapattársaitól.

Úgy érzem, úgy vagyok beállítva, hogy ledegradáltam vagy lehülyéztem őket. Szerintem a műsorban ilyen nem történt. Nagyon sajnálom, hogy ezt ők így élték meg. Úgy gondolom, hogy ez egy verseny, engem elkapott a versenyszellem. Ha megbántottam őket, akkor most szeretnék elnézést kérni tőlük

– mondta el a versenyző, majd úgy folytatta:

Egy elég fontos helyen voltunk, a Textúra étteremben, és én voltam a konyhafőnök. Úgy gondolom, hogy nekem mindent meg kellett tennem, hogy azt a pontot megszerezzük. Megkaptuk a pontot, velem együtt ők is. Ez egy kőkemény verseny, ahol tízmillió forint a tét, és ha elhangzik egy-két olyan szó, akkor ezen nem kéne ennyire belelkizni.

Az Url által kifogásolt „babám” megszólítással kapcsolatban Földi elmondta, neki ez a szavajárása. „A munkában is, hogy ha valaki közel áll hozzám, akkor azt mondom neki, hogy babám. Ezt abszolút jószándékból mondtam.”

Sok sikert kívánok nekik a további versenyzésben! Én nem haragszom egyikükre sem, de szerintem nem az volt a megfelelő megoldás, hogy ezt a közösségi felületeiken támadó jelleggel kiposztolják

– nyilatkozta lapunknak Földi László.

Kapcsolódó
„Bennem is egy világ omlott össze” – a neten vágtak vissza őket becsmérlő csapattársuknak A Konyhafőnök versenyzői
Molnár-Thomka Hanna és Url Izabell a tegnap esti adásban hallották először, miket mondott róluk a hátuk mögött Földi László.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik