Szórakozás

Gollam bőrébe bújva bizonyította be a tiktokker, hogy a férfiak nem figyelnek

Megtréfálta a párját.

Közhely számba megy a jelenet, mikor az új frizurával hazaérkező feleség hiába várja a bókokat, férjének fel sem tűnik a változás. Erre a sztereotípiára kívánt ráerősíteni az a nő is, aki A Gyűrűk Urából ismert Gollammá torzította magát egy fénykép erejéig, majd azt elküldte párjának.

Charley Roberts TikTokra feltöltött videója közel 4 millió megtekintésnél jár, amiben a már említett szelfi mellé megkérdi barátját, hogy szerinte jól néz-e ki aznap – noha erre a kérdésre (maradva a sztereotípiáknál) kevés jó válasz adható.

Úgy tűnik, Roberts barátjának ezt mégsem sikerült eltalálnia, mikor azt felelte, hogy

Jól nézel ki.

A tiktokker nő szerint ezzel rajtakapta párját, és bebizonyította, hogy a férfiak valójában nem figyelnek. Az online térben zajló beszélgetéseknél – metakommunikáció híján – nehéz jelezni az iróniát, így akár arról is szó lehet, hogy a férfi észrevette barátnője csínyét, és ő is hasonlóan reagált. Még tovább bonyolítva az ügyet az is megeshet, hogy mindezzel Roberts is pontosan tisztában volt, azonban követői felé élt a humor eszközével.

A tiktokker követői jót derültek a videón, ám néhányan megjegyezték (köztük nők is), hogy elsőre ők sem vették észre Roberts megváltozott arcát.

@charleyroberts767 Proof that men dont pay attention 😂#idiot #fiance #mum #dad #payattention #jokes #screammovie #marriage #loveyou ♬ Dance The Night (From Barbie The Album) - Dua Lipa

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik