Szórakozás

„Gyerekek, hát kik ülnek zsűriszékekben?” – Veréb Tamás szerint a tehetséges emberek nem kapnak elég reflektorfényt

TV2
TV2
Képletesen beintett a hazai celebvilágnak.

Elegem van! Azért sem hagyom magam eltaposni! Ez most hosszú lesz és nem fogom visszafogni magam, szóval elnézést a nyelvezetért

– kezdte posztját Veréb Tamás színész-énekes az Instagramon. A 2016-os Sztárban sztár nyertese hosszú bejegyzésben fejtette ki, hogy véleménye szerint olyan celebek kapnak szerepet a médiában, akik nem feltétlenül érdemlik meg azt, míg a tehetséges emberek hiába várnak hasonló lehetőségekre.

Elegem van, hogy mindig magamban keresem a hibát, hiába mióta az eszemet tudom kurva keményen dolgozom azért, hogy helyem legyen a színpadon. Mindenem erre tettem fel és túl sok mindent áldoztam már fel ahhoz, hogy szó nélkül átengedjem ezt a helyet azoknak, akik nem érdemlik meg. Mégis napról napra azt látom, hogy azoknak van tele a naptár (tisztelet a kivételnek) akik mindezt tehetség, rátermettség és alázat nélkül teszik. Kurvára elegem van abból, hogy látom, sorra tűnnek el a valódi tehetségek, a valódi tartalmak, a MINŐSÉG!! Gyerekek, hát kik ülnek zsűri székekben és kik vannak minden műsorban? Itt is tisztelet a kivételnek. Tényleg ilyen világot szeretnétek?

– tette fel a költői kérdést, majd úgy folytatta: „Mindig azzal védekeznek a szakmában, hogy: »hát erre van igény«. Hát persze! Köpjön fel és álljon alá az a »szakember«, aki hagyta és hagyja így lesüllyeszteni a színvonalat! Ha már szakma, egyszerűen meguntam, hogy mindig várok valakire. Miközben a rádió nem játszik semmit. Ugyanazok a dalok mennek körbe körbe. Nekem egy 7 éves dalom játszák le néha, az újat mosolyogva meghallgatják, majd elteszik a fiókba. A legőszintébben mondom, hogy még csak irigy sem vagyok mások sikerére! Drukkolok mindenkinek, sokszor még annak is, akit én magam nem szeretek igazán. Ez egy szubjektív szakma. Higyjétek el, én sajnálom a legjobban, de egyszerűen ki kell adnom magamból és nekem fontos, hogy tudjátok, mi zajlik bennem minden nap.

Mindenki küzd az életben maradásért, a maradék »reflektorfényért«, tudom. De ha nem beszélünk róla, ha nincs összefogás semmi sem fog változni. Én hiszem, hogy van még az a közönség akinek érdemes minőséget csinálni.

Azt is tudom, hogy amíg egyetlen ember is kíváncsi lesz a koncertemre én ott leszek. Tudom, lesz aki majd azt mondja hisztizem. Jönnek majd a verebes kommentek, de leszarom! Ők vegyék úgy, nem szóltam. De borzasztóan szomorú vagyok, hogy merre tart a világ. Na megvolt a dráma, jöhetnek a lájkok” – zárta sorait Veréb Tamás, akinek posztját kérésére teljes egészében, változtatás nélkül közöltük.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sparrow (@verebtomi.sparrow) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik