Szórakozás

Háromhónapos kisfiuk kizárólagos felügyeleti jogát kérvényezi Al Pacino barátnője

Gotham / GC Images / Getty Images
Gotham / GC Images / Getty Images
Ennek ellenére állítólag nem szakított a páros.

Júniusban született meg a 83 éves Al Pacino negyedik gyereke. A Roman névre keresztelt kisfiú édesanyja Noor Alfallah, aki 29 éves.

A PageSix birtokába jutott bírósági dokumentumok szerint Alfallah szerdán kérvényt nyújtott be, hogy egyedül gyakorolhassa a háromhónapos gyerek szülői felügyeletét. Ezzel a beadvánnyal gyakran élnek a gyerekkel rendelkező, nem házas párok a gyerekelhelyezés, a láthatás és a gyerektartás megállapítása érdekében.

Annak ellenére, hogy Alfallah kizárólagos felügyeleti jogot kért (tehát a kisfiú hivatalosan csak vele élne együtt), az iratokból kiderül, hogy kérelmezte, hogy az apa méltányos látogatási jogot kapjon, vagyis hogy kettesben is tölthessen időt a gyerekkel, felügyelet nélkül. A kérvény alapján az anya kívánsága, hogy Roman jogi felügyeletét továbbra is osszák meg a szülők, ez beleszólást adna a színésznek a fontosabb döntésekbe, például fia iskoláztatását, vallási nevelését és orvosi ellátását illetően.

Alfallah ezen kívül igényelte, hogy Pacino fizesse a jogi költségeit és minden egyéb bírósági díjat. Mellékelte az aláírt önkéntes szülői nyilatkozat másolatát is, ami bizonyítja, hogy a színész a kisfiú biológiai apja.

A kérelem ellenére Al Pacino publicistája állítja, a páros nem szakított.

Al és Noor sikeresen együttműködtek, és kölcsönösen megállapodtak a gyermekükkel kapcsolatban. Továbbra is együtt vannak

árulta el az ET-nek a sajtós. Arra a kérdésre, hogy mi késztette Alfallaht, hogy kérvényezze a felügyeleti jogot, azt felelte: „Ezt Noortól kell megkérdezni.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik