Szórakozás

Világutazó asszisztenst keres a világutazó ausztrál milliomos – és még megfelelő tapasztalatra sincs szükség a jelentkezéshez

Csupán annyi elvárása van a jelentkezőkkel szemben, hogy szeressenek utazni, precízek legyenek, és rendelkezzenek érvényes útlevéllel.

Olyan személyi asszisztenst keres maga mellé egy digitális nomádként élő ausztrál milliomos, aki a munkája során beutazza vele a világot – írja a LADbible.

A különleges álláshirdetés feladója, a 31 éves Matthew Lepre, az Ecom-Warrior Academy alapítójaként a világ legkülönfélébb tájairól intézi az ügyeit, így az elmúlt 5 évben több mint 30 országot látogatott meg.

Az akadémiát egyébként a tanulás és a hagyományos értelemben vett munka mókuskerekéből kiszakadni kívánó embereknek hozta létre, akiket megtanít, hogy hogyan építsék fel saját sikeres e-kereskedelmi vállalkozásukat.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Matthew Lepre (@matthewlepre) által megosztott bejegyzés

Az elmondása alapján négy saját e-kereskedelmi vállalkozásával havi szinten 27 millió forintnak megfelelő összeget kereső férfi utazásai azonban nem pont a felhőtlen kikapcsolódásról szólnak. Lepre saját bevallása szerint azért utazik „megállás nélkül”, hogy a „kulcsfontosságú ügyfeleivel” találkozzon, és „segítette őket az üzletük fejlesztésében”.

Mivel mesterséges intelligencia segítségével növelni tudta az üzletét, ezért most a leendő „jobbkezét” keresi, aki segít neki az utazásai megszervezésében, és a cég ügyeinek adminisztrációjában, miközben vele tart az utakra.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Matthew Lepre (@matthewlepre) által megosztott bejegyzés

A vállalkozó természetesen az asszisztens utazási költségeit is finanszírozza, és még azt is hagyni fogja neki, hogy vezesse a luxusautóit.

Ráadásul a jelentkezőkkel szemben kizárólag annyi elvárása van, hogy rugalmasak és precízek legyenek, szeressenek utazni, és rendelkezzenek érvényes útlevéllel.

A leendő asszisztens évi fizetése közel 14 millió forintnak megfelelő ausztrál dollár lesz.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Matthew Lepre (@matthewlepre) által megosztott bejegyzés

Akik úgy gondolják, ez az egész túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, azok megnyugtatására a brit bulvárportál felelevenítette, hogy Matthew Lepre már korábban is adott fel különleges álláshirdetéseket.

2019-ben például hasonló fizetést ajánlva keresett virtuális asszisztenst. Akkor 70 ezer ember jelentkezését kellett végignéznie, mire megtalálta a megfelelő jelöltet. De ugyanebben az évben egy másik felhívást is közzétett, melyben egy olyan profi fotóst keresett maga mellé, aki az utazásai közben az Instagramra szánt fotókat készít róla.

A hirdetésre az Ecom-Warrior Academy honlapján lehet jelentkezni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik