Szórakozás

Power of Love: „Mellém egy kifinomult hölgy kell” – mutatkozott be Patrik, akinek a póthaj és a szilikon a zsánere

A természetes szépséget is vonzónak találja, de mint mondja, nem bűn az, ha az ember megcsináltat magán valamit.

Szeptember 11-én startol el a SuperTV2-n a Power of Love: a társkereső reality szereplői sorra mutatkoznak be a csatorna oldalán, köztük a 21 éves Lázár Patrik is, aki abban bízik, médiasikereket érhet majd el a műsornak köszönhetően.

Mint mondta, domináns, irányító típusnak tartja magát, szeret a középpontban lenni és veszekedni, de egyúttal odaadó is. Ami pedig a nőket illeti, úgy fogalmaz:

A kreolbőrűek, sötéthajúak tetszenek, esetleg póthaj, szilikonszáj, szilikon-mások is természetesen, én ezt nagyon szeretem, de ha valakin van természetes szépség, akkor nyilván azt fogom választani. De nem bűn, ha valamit megváltoztatsz magadon, persze

– magyarázta a versenyző, aki az ismerkedés alatt kedveli, ha a kiszemeltje kissé flegmán viselkedik vele és megpróbálja visszatörni az egóját, mert úgy véli, akkor jobban megmutathatja magát, később pedig a választottja is jobban értékeli majd a személyiségét.

Számomra red flag, ha valaki sokat iszik vagy más tudatmódosító-szereket használ. Esetleg nem nőies, ha kicsit ilyen fiús, nekem az nem. Mellém egy kifinomult hölgy kell

– tette hozzá Patrik, akinek a teljes bemutatkozását ide kattintva lehet meghallgatni.

A műsor indulása előtt egyébként már egy másik szereplő, Cintia is kifejtette, mi az, ami a legjobban taszítja a másik nemben.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik