Szórakozás

Peller Anna a válásáról: Butaság lenne nem megpróbálni külön-külön boldognak lenni

RTL
RTL
A színésznő elmondta, Lukács Miklóssal mindent megtettek, hogy megmentsék a kapcsolatukat.

Peller Anna szerepel a Nők Lapja legújabb számának címlapján, a vele készült nagyinterjúban pedig a színésznő márciusban bejelentett válásáról is beszél.

Mindent megtettünk, hogy megmentsük a kapcsolatunkat, párterápiára is jártunk, amelynek során szépen kikristályosodott, hogy mi nagyon jó szövetségesei vagyunk egymásnak, de már csak mint apa és anya. Butaság lenne nem megpróbálni külön-külön boldognak lenni

– fogalmazott Peller, aki 14 évig élt házasságban Lukács Miklóssal. Egy lányuk született, Annabella, akit továbbra is együtt nevelnek.

A színésznő elárulta: a világ legnehezebb dolga volt meghozni férjével közösen a döntést, hogy szétmennek.

Mikinél és nálam is a legelső szempont az volt, hogy Annabella jól legyen. És azt is mindketten a szívünkön viseljük, hogy a másik jól legyen. Erős szövetség a miénk, és biztos vagyok benne, hogy ez így is marad

– tette hozzá.

Azzal kapcsolatban, hogy miben változtatta meg a szakítás, a színésznő így nyilatkozott:

Folyamatosan változom, ahogyan mindenki. Világéletemben érdekelt a pszichológia, rengeteg ilyen témájú könyvet, oldalt olvasok. Szerintem a személyiségünknek van egy alapmagja, és arra folyamatosan rakódnak rá a rétegek. Változik, mennyire vagyunk bátrak, mire vagyunk nyitottak, mást gondolunk dolgokról, mint korábban. És ez izgalmas, meg értelmet is ad az egésznek, hogy fejlődünk. Jó lenne biztosan tudni, hogy amikor majd lekapcsolják a villanyt, nem lesz vége mindennek. Mi jön utána? Annyira szeretném érteni ezt az egészet. Vagy hogy mi van ott kint, messze, az univerzumban.

A minap felröppent a hír, hogy Peller Annának új párja van, erről alábbi cikkünkben számoltunk be:

Kapcsolódó
Story: Peller Annának új párja van
Úgy tűnik, válása után újra rátalált a boldogság.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik