Szórakozás

Teljes meztelenkedést engedélyező tábla bukkant fel Chicago népszerű partszakaszán

Nudista strand – hirdette egy hivatalosnak tűnő tábla Michigan-tó partján fekvő Chicago egyik népszerű strandján, a Loyola Beachen. A táblát azonban nem a parkokat kezelő városi hivatal helyezte ki, hanem egy ismeretlen tréfamester.

Sokan felkapták a fejüket, amikor egy nudista strand tábla jelent meg a chicagói Rogers park népszerű fürdőhelyén, Loyola Beachen – írja egy helyi lap.

Mivel a városi parkkezelő hivatal emblémája is ott virított rajta, a tábla abszolút komolynak tűnt, de hétfőn egy önkormányzati képviselőnő az X-en (korábban Twitter) azt írta, egy ismeretlen tréfamester viccéről van szó, és legalább egy kevés ruha viselése az összes chicagói strandon kötelező.

Lehetséges, hogy az a titokzatos tréfamester tért vissza, aki korábban több hamis, de hivatalosnak tűnő feliratot helyezett ki a Rogers parkban. 2021 májusában például egy tábla azt hirdette, hogy a parkban bárki eltemetheti elhunyt hozzátartozóját.

A chicagói nudista strand ötlete egyébként nem új, 1932-ben született egy javaslat, mely szerint átláthatatlan kerítéssel választanának le egy területet Loyola Beachen, ami mögött nyugodtan napozhatnának azok, akik ezt anyaszült meztelenül szeretnék tenni, nők és férfiak természetesen szigorúan elkülönülve. A javaslat azonban megbukott és soha többé nem merült fel.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik