Szórakozás

Beadta a válópert a nő, amikor megtudta, hogy nevezi a férje a háta mögött

Sokféle ok húzódhat egy házasság felbomlása mögött: hűtlenség, a szerelem kihűlése, a kibeszéletlen sérelmek felgyülemlése, hogy csak a leggyakoribbakat említsük. Egy brit nő azonban akkor döntött a válás mellett, amikor megtudta, milyen gúnynevet aggatott rá a férje a háta mögött.

Egy brit nő akkor döntötte el, hogy véget fog vetni a házasságának, amikor elolvasta a férje telefonján a gúnynevet, amit a férfi a barátai között használt rá – írja a LadBible című brit bulvárlap.

A nő egy fórumon azt írta, a gondok akkor kezdődtek, amikor megszületett a kisfiuk, a férje pedig abszolút nem érezte, hogy emiatt változtatnia kellene az életén. Nem mondta meg, haza megy-e munka után, vagy beül valahová a haverjaival sörözni, vagy milyen tervei vannak a hétvégére. Úgy gondolta, nem kötelessége minden lépéséről beszámolni.

A nő azt írja, még a fodrászhoz sem tudott magának időpontot foglalni, mert a férje nem volt hajlandó közölni, hogy az adott időpontban otthon lesz-e, hogy vigyázzon a kisfiukra és emiatt sokat veszekedtek.

Egy reggel aztán, amikor a férfi zuhanyozott, berregni kezdett a telefonja, a felesége pedig úgy döntött, vet egy pillantást a készülékre. Egy csoportos csevegésbe jöttek üzenetek, a férj haverjai egy italozást terveztek. A férj egy korábbi üzenetben azt írta, nem biztos benne, hogy el tud majd menni, mert SWMBO úgyis nemet mond majd.

A nő nem tudta, mire vélje, ezért a férjének szegezte a kérdést: mit jelent a SWMBO? A férfit nem is zavarta, hogy a felesége belenézett a telefonjába, viccelődve árulta el, hogy She Who Must Be Obeyed (a nő, akinek mindig engedelmeskedni kell).

Az asszony azt írja, abban a pillanatban jött rá, hogy a férje öt évnyi házasság és egy közös gyerek születése után úgy viselkedik vele, mint egy kamaszfiú az anyjával. Úgy érezte, nem maradhat tovább együtt egy éretlen férfival, aki képtelen megbecsülni a családját.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik