Szórakozás koronavírus

Ágya felének kiadásával keres extrapénzt egy ausztrál nő

Szokatlan módját választotta egy kis pluszpénz megkeresésének egy ausztrál modell. Kiadja az ágya felét, vagyis idegenekkel alszik együtt.

Pénzért idegenekkel bújik ágyba és velük tölti az éjszakát, de anélkül, hogy akár egyszer is egymáshoz érnének. A 36 éves Monique Jeremiah alkalmanként bérbe adja az ágya felét, amivel havonta nagyjából ezer ausztrál dollárt (kb. 230 ezer forintot) keres – írja a LadBible című brit bulvárportál.

Jeremiah olyan magányos embereknek ajánlja a szolgáltatását, akik nem szexuális együttlétre, hanem csak egy másik ember közelségére vágynak. Azt mondja, ő maga is ilyen: a karrierje és saját cégének építése mellett nem jut ideje és energiája egy párkapcsolatra, de olykor hiányzik neki, hogy legyen mellette valaki.

Jeremiah azok közé tartozik, akiknek fenekestől felforgatta az életét a koronavírus-járvány: 2020-ban szakított a párjával, külföldi diákok közvetítésével és elszállásolásával foglalkozó vállalkozása tönkrement, az online oktatás bevezetése után pedig már a tanításban sem lelte örömét. Tudta, hogy csak akkor kerülhet egyenesbe, ha valamilyen szokatlan ötlettel áll elő.

A fiatal nő azt mondja, azóta volt párja is igénybe vette a szolgáltatását. Nem jöttek újra össze, de a férfi kétszer is fizetett neki azért, hogy együtt aludjanak és már tervezik a harmadik alkalmat. Az ágybérlettel keresett pénz, most, hogy Ausztráliában nagyon megemelkedett a mindennapi megélhetés ára, különösen jól jön neki.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik