Szórakozás

„Már A Nagy Ő előtt is terhes voltam, csak nem tudtam” – árulta el Árpa Attila egykori jelöltje

TV2
TV2
Vida Beatrix a Séfek Séfében mondta el történetét.

Korábban megírtuk, hogy a Séfek Séfe hétfőn induló új évadában feltűnik Vida Beatrix, aki A Nagy Ő tavalyi évadában Árpa Attila kegyeiért versengett. A párkeresőben mindössze pár napig volt látható, most pedig héthónapos terhesen tűnt fel a TV2 főzős műsorában, ahol maga mondta el, mi történt vele.

Már A Nagy Ő előtt is terhes voltam, csak nem tudtam

– árulta el Vida az adásban.

Mint elmondta, volt egy kapcsolata, amit a valóságshow előtt zárt le. A forgatás alatt még nem észlelte várandóssága jeleit, kiesése után kezdte érezni, hogy „valami nem stimmel”. Orvosi vizsgálat után kiderült, hathetes terhes.

Nagyon meglepődtem, mikor megtudtam, hogy anyuka leszek. Teljesen kétségbe estem, viszont most már semmi akadály nincs előttem

– mondta el a kismama.

Kiderült, volt párjával annak idején együtt döntötték el, hogy vállalják közös gyerekük felnevelését, de aztán megromlott a viszonyuk, és a férfi kilépett az életükből.

Van azért szomorkodás is ebben a dologban. Amikor berendezem a babaszobát vagy vásárolok neki, akkor néha elszomorodom, hogy ezt egyedül kell átélnem, és hogy nincs mellettem egy ember, aki támogatna lelkileg. Pár perc múlva aztán megrázom magam és nem foglalkozom ezzel

– fogalmazott Vida, aki egyébként nagyon szeret sütni-főzni, ezért is jelentkezett a Séfek Séfébe. Végül a válogatón nem jutott tovább, de büszke volt a teljesítményére.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik