Szórakozás

Rubint Réka: Sok-sok évnek kellett eltelnie, hogy Norbi azt tudja mondani, büszke rám

RTL
RTL
Szerinte ha nem Schobert Norbi a párja, nem tudta volna bejárni azt az utat, amit férje mellett bejárt.

Rubint Réka az rtl.hu-nak adott videós interjút, amiben visszatekintett Schobert Norbival való kapcsolatára és aerobikedzői pályafutására. Mint elmondta, mikor megismerte későbbi férjét, szó szerint a fitnesztermekben élt. „Hip-hop megkérte a kezem és hip-hop összeházasodtunk. Rá egy évre megszületett Lara, utána hip-hop várandós lettem Norbikával. Norbi mindent megtett annak érdekében, hogy távol tartson engem a munkától, úgyhogy mondhatom azt, hogy főállású édesanya lettem” – idézte fel, majd így folytatta:

Amikor a gyerekek picit nagyobbak lettek, várandós lettem Zalánnal. Ekkor jött az az érzés, ami bűntudatot is okozott bennem, hogy a világ legboldogabb embere voltam, de mégis hiányzott valami az életemből. Jött egy teljesen egyszerű válasz a tudatalattimból, hogy a Rubint Réka élete hiányzik. Azt mondta nekem a légzésterapeutám, hogy »Réka akkor leszel igazán boldog, és akkor lesz teljes az életed, hogyha mered élni azt, amire vágysz«.

Ezt követően találta meg azt a sportcsarnokot, ahol 13 éve tömegeknek tart aerobikórát. Schobert Norbi először nem hitte, hogy párja meg tudja tölteni ezt a 250-300 férőhelyes helyszínt, de Rubintban dolgozott az erő, hogy megszerezze férje elismerését.

Sok-sok évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy Norbi azt tudja mondani, »Kicsim, nagyon-nagyon büszke vagyok rád«. Amikor a szívműtétje előtt elbúcsúztunk egymástól a kórházban, akkor mondta, hogy »Kicsim, bármi is történjen, azt tudnod kell, hogy büszke vagyok arra, hogy merted megvalósítani az álmaidat, és bármi is történjen, meg fogod állni a helyed a világban«.

Rubint elmondása szerint ez a mondat hajtóerő volt számára az azt megelőző években, de mire a férje kimondta, addigra már pontosan tudta, hogy Schobert büszke rá.

Ha nekem nem a Norbi a párom, akkor nem tudtam volna bejárni azt az utat, amit mellette bejártam. Ma már hálás vagyok minden egyes nehéz pillanatért. Ezeknek a mélységeknek és magasságoknak a megjárása tette sziklaszilárddá a mi kapcsolatunkat. 22 éve bármilyen probléma ér minket, a mi egyik legnagyobb titkunk, hogy a legnagyobb bajban zárunk össze a legjobban

– fogalmazott Rubint Réka, majd hozzátette, mindig is figyeltek arra, hogy kettesben is elég időt töltsenek egymással, emiatt rendszeresen járnak randizni.

Az aerobikedző arról is beszélt, volt idő, mikor belefáradt a mókuskerékbe, de akkor jött a covid miatti kényszerszünet, ami után sikerült megtalálnia az egészséges aranyközéputat munka és pihenés között.

Elmondása szerint most, hogy már nagyok a gyerekei, meg kell tanulnia elengedni a velük kapcsolatos szoros kontrollt. Örömmel tölti el, hogy lánya követi őt a pályán, noha ő ezt sosem erőltette.

Mindig is azt gondoltam, mindegy, hogy mit fog csinálni bármelyik gyerekem, a legfontosabb, hogy olyan hivatást tudjon találni, ami nem munka számára. Mert az az ember, aki azt csinálja, amit szeret, egy napot sem dolgozik

– állítja Rubint Réka.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik