Szórakozás

Priscilla Presley az Elvis Presley-vel való megismerkedésükről: Tiszteletben tartotta, hogy csak 14 éves vagyok

Smith Collection / Gado / Getty Images
Smith Collection / Gado / Getty Images
A rocksztár 24 éves volt ekkor.

Októberben érkezik majd Sophia Coppola Priscilla Presley életét bemutató életrajzi mozija: a főszerepben Cailee Spaenyt, Elvis Presley-ként pedig Jacob Elordit láthatják majd a nézők.

Priscilla Presley nemrég a film sajtótájékoztatóján, a Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon beszélt arról, hogy a néhai férje mindig is tiszteletben tartotta a korát, felelevenítette továbbá, hogy miután megismerkedtek a németországi katonai bázison, rögtön úgy érezték, hogy kapcsolódnak egymáshoz – írja a People.

Az emberek azt hiszik, ó, ez szex volt. Nem, nem az volt. Nem feküdtem le vele. Nagyon kedves, finom és szeretetteljes volt, de tiszteletben tartotta azt is, hogy még csak 14 éves voltam. Gondolkodásban egy hullámhosszon voltunk, ez volt a kapcsolatunk

– magyarázta Presley, majd elismerte, hogy a szülei is nagyon nehezen fogadták el és értették meg, miért érdeklődik iránta a rocksztár.

Jó hallgatóság voltam. Elvis minden tekintetben kiöntötte nekem a szívét Németországban: a félelmei, a reményei, az édesanyja elvesztése miatt, amin soha, de soha nem tudott túllépni. Én voltam az a személy, aki tényleg ott ült, hogy meghallgassa és vigasztalja őt. Emiatt tudtunk igazán kapcsolódni. Bár 14 éves voltam, valójában idősebbnek éreztem magam, csak nem számokban. Ez volt a vonzalom.

A színésznő arra is kitért a tájékoztatón, hogy a kapcsolatuk elején senkinek sem beszélt arról, hogy Elvis Presley-vel randevúzik, ami úgy véli, utóbbinak is imponált. Végül 1967-ben, 22 éves korában ment hozzá a rocksztárhoz, és bár hat évvel később elváltak, mint mondja, a viszonyuk sosem romlott meg.

Nem azért mentem el, mert nem szerettem őt. Ő volt életem szerelme. Az életstílusa volt az, ami nagyon nehéz volt a számomra, és azt hiszem, ezt minden nő meg tudja érteni. De ez nem tette tönkre a kapcsolatunkat, a későbbiekben is nagyon közel álltunk egymáshoz

– tette hozzá.

A hamarosan megjelenő film kapcsán úgy fogalmazott, szerinte Coppola csodás munkát végzett, de egyúttal nehéz is volt a számára végignézni az életéről és a szerelméről szóló történetet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik