Szórakozás

A TV2 veszi át Ördög Nóra és Nánási Pál fotós tehetségkutatóját

TV2
TV2
Az egyik adáshoz még keresik azt a hamarosan házasodó párt, akik őket, illetve a versenyzők és a TV2 kameráit is szívesen látnák az esküvőjükön.

Ördög Nóra és Nánási Pál néhány évvel korábban a Youtube-on indították el Big Shot néven futó fotós tehetségkutatójukat. A műsor több évadot is megélt a videómegosztón, Nánásiék viszont nemrég a közösségi oldalaikon jelentették be, hogy idén a TV2-n tér majd vissza a formátumuk. A forgatás jelenleg is tart, az egyik adáshoz viszont még keresnek egy párt, akik szeptember 30-án házasodnak, és nem bánnák, ha 5 válogatott fotós és egy tévés stáb és végigkísérné a nagy napjukat – szúrta ki a Blikk.

A Big Shot szintet lép, a tévébe megy, a TV2-n, meg a TV2 csoport csatornáin lesz majd látható. El is kezdődtek a forgatások. A versenyzők most is itt üldögélnek a terasz alatt, várják az eredményhirdetést, már az első feladaton túl vagyunk. De a lényeg, hogy ebben a szériában is a lehető legváltozatosabb kihívások elé szeretnénk állítani a versenyzőinket, hogy aztán a végén megtaláljuk a győztest. És hát van egy olyan téma, ami azt hiszem, hogyha fotózásról van szó, akkor egyszerűen megkerülhetetlen: az esküvőfotózás. Az egyik műsorunk témája egy esküvőfotózás, és egyelőre a problémánk az, hogy nincs esküvőnk, ahol ezt lehetne

– mondta a felvételen a műsorvezető, hozzátéve: természetesen ők is csatlakoznak majd a násznéphez, ha a felhívásukat követően megtalálják a párt, akinek az esküvőjén forgathatnak, őket is bevonva majd a döntési folyamatba.

Az adás végén pedig minden fénykép átadásra kerül!

– tették hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik