Szórakozás

A Konyhafőnök: mindent lesöpört versenyzője pultjáról Sárközi Ákos

RTL
RTL
A séf sorra dobta ki versenyzői ételeit.

Elkezdődött a kék csapat elődöntő hete A Konyhafőnökben. Sárközi Ákos erős kézzel fogja versenyzőit, semmilyen hibát nem fogad el: sem a kuplerájt, sem az odaégetett elemeket nem tűri meg a pultokon. Csak úgy repkedtek a mosogatóba az elrontott elemek.

A kékeknek meglepetést okozott mentoruk szigorúsága, Ben-Kane Dávid például meghökkenve tapasztalta, mennyire felhúzta a séfet. Sárközi először céklás palacsintáját értékelte nem túl jóra („Életemben ilyen szart nem ettem még” – mondta rá kóstolás után, mielőtt kidobta az ételt), majd a pulton uralkodó káoszra tett megjegyzést.

Segítsek?

– tette fel az ártatlannak tűnő kérdést a séf, amit a versenyző elutasított, ennek ellenére Sárközi két kézzel mindent lelökött a pultjáról. A kék csapat tagja tágra nyílt szemekkel figyelte, ahogy mindene a földön landol.

Általában azt látom Ákos séfen, hogy egy viszonylag nyugodt ember, szóval az, hogy pont én vagyok az, aki felhúzom egy ilyennel, az nem esett jól. Abszolút megértem, már egyszer szólt érte, és el is kezdtem, de aztán újra kupit csináltam. Ilyen nem fordulhat elő, pláne ha a séfem azt mondja, hogy ezt így nem lehet

– mondta el utóbb Ben-Kane Dávid, aki egyébként az adás végén kiesett a versenyből.

A jelenet az RTL felületén, a videó végén nézhető vissza.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik