Szórakozás

Megállás nélkül reklamált, leszállítottak a repülőről egy amerikai férfit

Leszállítottak egy utast az American Airlines egyik járatáról, mert túl sokat panaszkodott amiatt, hogy az egyik utastársa szerinte túl sok csomagot pakolt el az ülések fölötti csomagtartóban. Az incidensről videó készült.

„Nem maradt elég hely, nem maradt elég hely” – hajtogatta egy férfi múlt héten az American Airlines egyik járatán. A megállás nélkül reklamáló utas végül annyira felbosszantott egy légiutas-kísérőt, hogy leszállították a gépről – írja a New York Post.

Az incidensről videó készült, melyen az látható, hogy egy sárga pólót viselő férfi a csomagtér miatt panaszkodik egy férfi légiutas-kísérőnek, aki éppen másoknak segített a beszállásnál. A légiutas-kísérő megkéri az utast, hogy fejezze be végre, és közben a mutatóujjával a férfira mutat. Az utas ezen annyira kiakad, hogy azt mondja: „ha még egyszer ujjal mutogatsz rám, rendőrt hívok!”

A következő pillanatban egy láthatósági mellényt viselő nő megkérte a férfit, hogy hagyja el a gépet, majd megkérdezte a férfi útitársát, hogy ő is leszáll-e vele, vagy elutazik nélküle. Ekkor derült ki, hogy a reklamáló férfinak négy nagyméretű poggyásza volt a csomagtartóban.

A videó készítője megjegyzi, hogy a sárga pólót viselő férfi rasszista megjegyzéseket tett arra az utasra, aki szerinte túl sok kézipoggyászt helyezett el a csomagtartóban.

Guy freaks out over overhead storage on flight and gets himself kicked off plane
by u/Cool_Disaster2484 in PublicFreakout

Ajánlott videó

Olvasói sztorik