Szórakozás

R. Kárpáti Péter: A kenyerem javát már megették a producerek!

TV2
TV2
A színészettel felhagyott, és már tíz éve a saját maga főnöke.

R. Kárpáti Péter az elmúlt években visszavonult a színészettől, de egyéb szerepléseket még vállal. A Barátok közt egykori főszereplője a Borsnak mesélt a mindennapjairól.

A fesztivál-felkérések és a kertben való tevékenykedés volt a fő motiváció a nyáron. Kiélvezem az őrbottyáni miliő szépségét, nyugalmát. Néha meglátogatnak a gyerekek, beszélgetünk, fröccsözünk. Minden a maga útján halad

– fogalmazott a színész, aki pár hónapja töltötte be a hatvanat, de ez nem rengette meg a világát, sztoikus nyugalommal veszi tudomásul az idő múlását.

Az évek dolga, hogy teljenek, nem tulajdonítok ennek jelentőséget. Belül egy harmincas pali vagyok. Optimista lelki habitust örököltem. Amihez nincs közöm, az nem ér el. Ahogy mondani szoktam: a kenyerem javát már megették a producerek! De már tíz éve a saját főnököm vagyok. Az ismertségemet, kapcsolati tőkémet a színpadon, képernyőn túl is tudom kamatoztatni. Fesztiválok, nagyrendezvények, jótékonysági események szervezésében veszek részt. Kegyelmi állapot, amikor az ember azt teheti, amit szeret

– mondta R. Kárpáti, akinek korábban több, a halálközeli élményekkel foglalkozó könyve jelent meg. Mint elárulta: sok kutatást végez, és már gyűlik az anyag egy következő kiadáshoz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik